DuyguA Arkadaşlar daha 5 haftalık hamileyim öğrendiğimde 4 haftalıktı o günden beri yaşıyorum bu sorunu sabah aç karnına zeytin yağları içtim, kayısı suyu ama fayda yok :( böyle sorun yaşayanlar ve çözüm bulanlar varmı?
Gamiiiii DuyguA 8+2 deyim ama hala yaşıyorum. Dakikalarca tuvalette oturuyorum suda içiyorum ama nafile :(
Ervasevgi DuyguA valla 27nci haftadayım en başından beri yaşıyorum hatta çoğu zman ilaç içmezsem ağlıyorum tuvalette bu hamileligimde zorlanmaktan çatlağım oluştu bitkisel çayda içemiyorum o yüzden dubhalac çok.sıkışınca 😔
Bluesge DuyguA buradan ismini veremeyecegim ancak doktorumun verdiği probiyotik haplar duzenli kullanım sonrası 2 hafta sonra işe yaramaya başladı. Mutlaka bu tarz bir şey isteyin. Etki gostermezse değiştirin başka hapla.
Aylayla DuyguA bende demir hapına başladığımdan beri aynı sorun ortaya çıktı ama şimdi her sabah aynı saatte kalkıyorum aynı saatte yemek yiyorum bağırsak süstemim rutine oturdu ayrıca hergün bir kase ev yoğurdu elma yiyorum bunlarda bana eğey fayda etti maşallah rahatım şimdi
DuyguA Gamiiiii Yenigebe9 ilkindede böyle olmuştum bundada aynı oldum en zor kısmı, bol suda içiyorum ama değişmiyor hamilelikten önce normalde hemen nasıl da değişiyor, en son yine dupalak a müracaat olcak galiba ama onuda hiç sevmiyorum 🙁
Maria9 Kendimi bildim bileli aynı dertle savaşıyorum. Bitki çayları probiyotik takviyesiyle falan anca yani .. hamile olduğumu öğrenince doktora söyledim kayısı erik gibi posalı şeyler tüket dedi. Başka yapılacak bir şey yok .. bebeğe zarar vermeyecek şekilde alternatif tıp deneyeceğiz 😂 zeytinyağlı şeyler tüketin biraz iyi geliyo salata falan. Yulaf yapıyorum mesela muz koyuyorum icine birebir kabızlık sebebi ama icine zeytinyağı koyuyorum bi yemek kaşığı gayet normal çıkabiliyorum tuvalete. Bide karnına masaj yap biraz oda bazen iyi geliyo gerçekten
DuyguA Maria9 Ervasevgi Çok haklısınız çok zor bi durum 🙁 kabızlıktan şimdiden karnım şişti resmen, doğal yolları dediklerinizi denicem inşallah fayda eder hepimize 🙏🏻 Bunlarda Olmazsa etrerogermina için doktora danışıcam duphalacta çok yaramamış az fayda etmişti mide bulandırıyordu
minenur54 bu problemi karbonhidratların bazılarını hiç yemeyerek bazılarını arada yiyerek en aza indirdim şuan iyi gidiyor tavsiye ederim özellikle de tam buğday ekmeği yiyin
DuyguA Bluesge Aylayla tazeaane çoook teşekkürler hepsini deneyeceğim, yoğurtta yiyordum meyvede ama biraz daha arttırıyım bakalım inşallah dediğiniz gibi doktordan öyle bişi istifam son çare