C_yur canım o senin görüşün hastaneyle ilgili tecrüben bende kendi çevremde arkaşlarımdan ve çevremden dolayı yaşadığım tecrübeyi paylaştım ha bak detaya girmedim oraya giden insanlar paniklemesin diye ama madem böyle dedin,Benin arkadaşım 9 ay boyunca o hastaneye gitti bütün takipleri orada yapıldı benden 1 ay önce oldu hatta Doğumu ve bebeğinin sol kolu bilekten yok doğdu. Ha bunu hastane yapmadı Allah’ın takdiri fakat bu 9 ay boyunca nasıl görülmedi ha görseydi ne olacaktı diyeceksin belki, çok şey olacaktı aile buna kendilerini hazırlayacaktı ve akıllarında hep şu soru oluştu bebeğin elini ultrasonda göremeyenler başka yaşamsal bir hata olduğunda müdahale ile yaşam şansı varken onuda göremeyecekmiydi. Yani demem o ki hastanenin diğer yetersizlikleriyle ilgili duyduklarımı yazmıyorum bile bu en önemli detaydı. Burada lütfen bununla ilgili tartışma yaratmayalım sonuçta ne sen o hastaneye ortaksın, ne de ben rakip hastaneye. Arkadaş fikir sormuş sen memnuniyeti dile getirdin bende birebir yakınımda yaşadığım tecrübeyi. Ama bende kendi gittiğim hastane doktoru tavsiye ediyorum burada ha oradan da memnun kalmayan Kişiler vardır herkes kendi yaşadığını bilir bende onlara kafa tutamam. Burada amaç sadece yardımcı olmak ve objektif olmak.