Gamzearyaela İdrar yolu enfeksiyonu olduğumda kuşburnu çayı önermişti Dr icilebiliyor demekki abartmadan tabi
ssnnmmm flowers gereksiz insanlarla gereksiz tartışmalara girmiyorum durduk yere polemik yaratıyorsunuz o yüzden sizinle muhattap olmak istemiyorum büyüyünce anlarsınız beni
flowers ssnnmmm gereksiz insan derken? Gercekten bi terbiye ve üslup edinin once siz bu neyin ofkesi yazik
Zeynepsuveannesi flowers cok şükür bir risk var denmedi bende kisin grip yada hasta olmamak için sıcak bir şeyler içmek istiyorum
Bsrbnzr Zeynepsuveannesi beni doktor ve ebe şu şekilde bilgilendirdi: Ihlamur ve meyve çayı içebilirsin Papatya rezene ada çayı gibi bitki çayları içme. Bunun yani sıra taze nane kullanma, il üç ay hacı hurması yeme demişti.
Gulenay1234 Zeynepsuveannesi bitki çayı içme dedi bana doktorum çayı bile en fazla iki bardak iç kahve günde bir kez en fazla ama içmiyorsan da her gün de içmemeye çalış dedi yani ben normal çay kahve içerken bile korkuyorum sınırları aşmadığımda bile bence riske atmayın çevrem de hamilelik yaşayan insanlar da beni çok uyardı içme sakın bitki çayı diye