dün sabah kalktım akşama kadar sabit 20 dk aralıklarla çok aşırı şiddetli olmucak şekilde sancılarım vardı . öğleden sonra doktora gittik randevum vardı nst de sancı çıkmadı eve geri geldik ama benim o sancılar sabit devam ediyordu . gece 2 gibi yattım üç gibi kalktım aşırı sancım var beni uyutmuyo 5 dk da bir giriyo biraz bekleyeyim geçmezse eşimi uyandırırım dedim ama geçmek ne arttıkça artıyo artık nerdeyse dakkada bir sancı gelmeye başladı neyse eşimi kaldırdım aldık eşyaları çıktık yola hastanede 15 dk uzaklıkda ama ben diyom ki bu yol nasıl bitcek gözümü kapattım açtığımda hastanedeydik cidden mevlam yardım ediyo 🤲🏻🥰 neyse geldik beni direk çatıya aldılar ıkın ıkın ıkın derken 1.5 saate doğdu çok şükür ama boğazlarım acıyo ıkınmaktan 😄 hep dua ettim ki inşallah gece doğum yaparım öylede oldu cidden Allah kimseyi darda koymuyo nasıl da yardım ediyo binlerce kez şükürler olsun 🤲🏻🤲🏻🤲🏻 şuan hastanedeyiz çok şükür ufak tefek sıkıntılar dışında bebişte bende iyiyiz kontroller yapılıyor 🥰 doğumum çok mu kolaydı hayır ama çok mu zordu hayır Rabbim gönlünüze göre versin inşallah her zaman 🥰❤️🤲🏻