esraizmirli Zlfytryk21 söylemeyin herşeyi eşler biraz öyle malesef ama 3 aydan bahsediyoruz çok uzun bazılarının kanama alanı oluyor hemen ilaç falan başlatıyorlar Allah korusun ama her ihtimali düşünmek lazım
Zlfytryk21 pitircikannesi1 inslah gidecem ben gitmek istiyorum ama eşim ultrason yondan korkuyor ilk olduğu için çok düşünüyoruz ultrason kötü diye biliyorum
Mehtapakgl pitircikannesi1 riskli bir gebelik durumum var ayda 2 kere gidiyorum canım. Bazen 3 haftayı buluyor.
pitircikannesi1 Mehtapakgl rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah canim benim de ilk gebeliğim ikiz di riskli gebelik grubunda olduğum için cok sık gidiyordum ama o zaman fiyatlar böyle değildi şimdi herşey 3 dört katı nerdeyse. Ki ilk gebeliğim de çok uzun zaman olmadı bebeklerim 20 aylık daha. Ama herşeye aşırı bir şekilde zam yapmışlar
esraizmirli [silindi] hahah olsun diğeri kız olur inşallah☺️ Allahıım sağlıkla sizi birbirinize kavuştursun inşallah 🤲🏻☺️
Mehtapakgl pitircikannesi1 🤦🏻♀️ hiç sorma kardeşim. Şu korona yüzünden özel. Muayene gidiyprum 300 tl fiyatı her muayene. İzmirdeyim has. Kalabalık. Bulunduğumuz yerde tek özel has. Var o da aynı devlet gibi. Zaten oraya vereceğim para tahlille beraber 300 e geliyor. En iyisi dedik özel muayene . Korona olmasa verir mi insan o kadar parayı. Hele doğum ücretleri. Allah yardımcımız olsun. Ne yapalım işte yavrularımız için.
_Mother_ pitircikannesi1 aynen canım öyle olacak ve bence daha mantıklı olur 9 haftalık iken gitsen 2 li için kısa süre içinde tekrardan gitmen gerekecek bence sağlık durumun yerinde ise o kadar ücret ödemene gerek yok bekleye bilirsin 12. Haftayı
pitircikannesi1 _Mother_ bende öyle yapacağım artık cnm 12.haftam da gideceğim hem muayene hem ikili tarama testini yapmış olurum bebekleri de anneme bırakıyorum o da rahatsız zaten sürekli git gel yapmam durumunda da kalmam
Ebru2114 pitircikannesi1 ben o aylar da ayda 1 gidiyordum. Sorun olmadıkça böyle ilerleyelim demişti doktorum
pitircikannesi1 Baybymucize kalp atışını duyduk zaten kuzum doktor da hiç bir sorun yok 3 hafta sonra gel dedi bu süre de bana kısa geldi o yüzden 12.haftamda gideyim diyorum
Elif3406 Kalp atışını 7.haftada duyduk biz ve doktorumuz tam 12.hafta gelmemiz gerektiğini söyledi. Sizde duyduysanız gitmenize gerek yok bence. Bu dönemde çok fazla gidip gelmemizi istemiyor doktorumuz sizde dikkat edin
Beyzaeyza pitircikannesi1 bende geç gidiyorum 19 haftalığım özele gidiyorum ve herşey para o yüzden çok sık gitmiyorum gittiğimde hepsini bir. Halletmek için
pitircikannesi1 Beyzaeyza gerçekten herşey para insanları resmen soyuyorlar . Allah yardimcimiz olsun
Drn-Brc pitircikannesi1 11. Haftada gitmene gerek yok 12. Haftada zaten ikili test için gideceksin doktoruna sor ama ilk aylar riskli oldugu için 9 ve 12 de gitmen daha mantıklı 12. Haftadan sonra ayda bir gidersin tahlillerini de sağlık ocagında yaptır