Papatya0605 Ben değilde bi tanıdığım 34 haftalık kızlar sormamı istedi kızı bi kaç gündür hareketsizmiş acaba yaşayanlar var mı bu süreçte
ebru-33 Papatya0605 kizlar kuzenm 24 saat hissetmedi.. ihmal etti.. fenalasarak doktora.gitti… bebek ölmüş. anneyi zehirlemis. kuzenimide kaybettik. 12 gün yogun bakimda kaldi. 😑😑 lutfen hissetmezseniz hemen gidinnnn !!
Papatya0605 Papatya0605 mlsmrtgl gitti bugün evet ve maalesef bebeği kaybettiler .. bir hafta olmuş öleli maalesef ..kordonuna dolanmış çok hareketliydi beni de çok kötü bi korku sardı benim bebeğimde çok hareketli 89 gün kaldı benimde başıma gelir diye korkuyorum :(
Melike145334 Papatya0605 ben 34 olucam baya hareketleri azaldı çünkü yeri daraldı gün içinde baya az hareket edıyor bazen hıc etmediğini düşünüp takıp edıyorum yana sağa sola falan ıttırıyor öyle rahat edıyorm
Fxfx Papatya0605 1 gün bile hareket etmemesi çok önemli kanama VS olması gerekmiyor.. Hemen acile gitsin bence
ssnnmmm Papatya0605 kanama olması gerekmiyor haftası ileri Allah korusun bebeğe bişey olduysa anneyi zehirlemeye başlar
Papatya0605 ebru-33 ay aman allahım allah göstermesin ben arkadaşıma ilettim bunları dilerim bişe olmaz ya
Papatya0605 ssnnmmm allah göstermesin inş bişe olmaz ben ilettim arkadaşıma denilenleri gidicek hemen
Oznr3461 Papatya0605 ya allah aşkına bir kac günden bahsediyorsunuz allah korusun anneyede birşey olbilirdi yapmayin boyle hatalar kendinizj dinleyin sürekli
62fatma Papatya0605 yaaa😣ama hareket etmediği gün gidilmeliydi kac haftalık ti benim kardeşim de kaybetti çok üzücü
Rmeysa_1661 Papatya0605 yaa başı sağolsun. Bırakın bir kaç günü hareketleri azalsa bile gelin diyor doktorlar ihmal etmeyin. Günde 10 defa hareket ettiyse sıkıntı yok ama azı zarar dikkatli olun
edakyconal07 Papatya0605 Allah korusun aklınıza bile getirmeyin sagsalim alalım bebislerimizi kucağınıza inşallah,Rabbim korusun😔
Papatya0605 Oznr3461 tabikide ben çok dedim ama maalesef birazda maddiyatsızlıktan gidemedi birazda ihmal var çok ayakta durduğuna yordu ilk gebeliği bilemedi ..
Papatya0605 Oznr3461 canım ben söyledim söylemedim değil anlayamadı bilemedi çok ayakta durmaya falan yordu maalesef evet herles dikkat edip takip etmeli
Papatya0605 Melike145334 evet evet büyüdükçe yeri daralıyor ister istemez takip edin iyi yapıyorsunuz bende 28im
62fatma Papatya0605 34 +3üm hareket etmediği gün olmadı fakat aşırı sertleşiyor ve belimi kaplayan bir ağrı var saplanan tarz değil ama belim süzluyor gibi
Basaktutal 62fatma benımde aynı canım ya. Bir yerde topluyo kendını ve sertleşiyor. İğne batsa patlıcak gibi karnım.
Minik05 62fatma bende o sertleşmeden ağlamak uzereyim bide sağa toplaniyo kasiklarim ,belim çok agriyo. Neden acaba
Papatya0605 62fatma evett ben dedim de işte çok gezdim dedi ayakta durdum ondandır dedi git dedim birazda ihmal var ne denir bilmiyorum dilerim kolay atlatır çok zor nasıl olcaksa 34 haftalıktı
Papatya0605 Rmeysa_1661 evet evet benimde ikimci gebeliğim bu sürekli en başından beri takipteyim zaten
Papatya0605 edakyconal07 ay amin inşallah Rabbim herkesin bebeğini kucağına almayı nasip etsin inşallah