2prensessannesi XveAnnesi 2 bucuk saat cok degil mi canimbenim hassas ayarinda 45 dk yikiyor zaten camasirlar temiz oyle bi tozu gitsin diye yikiyoruz 2 bucuk cok olmus sanki
CerenSelvi 2prensessannesi benim de makinamın bebek ayarı iki saatte yıkıyor bence de çok ama napayım 😅😅
XveAnnesi 2prensessannesi makinenin bebekler için yıkama ayarı saati o kadar sürüyor birde zaten magzalarda yada üretim de hep yerlerde kıyafetler canım ya
Zeykem CerenSelvi bendede var o program baby dıye ama ben süper kısa yazana atıcam 30 dakıkaya sonucta gıyılmedı kusmuklu degıl baıey degıl ondan zaten ılerde cok yıkanvak
Zeykem umutyigit ya bende 25 haftalıgım herseyı hazır bı kaynanamda ve annemde olan orgu yeleklerı vermedıler daha sımdı kaynanamdan ıstesem tertemız sey yıkanırmı dıcek bı verse bende yıkayıp kaldırıcan artk sımdıden agırlastım cunku
Zeykem SibelAlp7 bende bısey sorucam bebek deterjanıyla ne zamana kdr yıkıcaz boyle cocuk ne kadatlık olana kadar yanı bılen varmıı🤗😆
MerveKontakay EmirAlp aynen öyle ve az önce hastaneden geldim sancılarım düzenli çıktı birsürü serum iğneyle durduk hemen annem yıkamaya başladı gelir gelmez beklemeyin🙄🙄😔
EmirAlp MerveKontakay kaç haftalıksın sancılarını sen hissettin mi ınsallah zamanında gelir bebegın 🙏bu hafta baslicam insallah
2prensessannesi XveAnnesi benim genel olarak burda okudugum da hep 1 saatte yikadigi herkesin canim cabuk yipratirsin kiyafetleri
Gizemgizem SibelAlp7 ben 30 derece kisa programda (30dk) dalan roxy marka deterjanla yikadim. Ancak toz deterjan oldugu icin program bittikten sonra sadece durulama da yaptirdim. Ve ne kalınti kaldi ne bisey mis gibi oldu cok fazla kokusu da yok
Lamelif SibelAlp7 şimdi yıkayıp ütülüyebilirsin ben 28. Haftada yıkadım ütüledim dalin sıvı deterjan ile şimdi 37+2 haftadayız hala deterjan kokuyorlar aslında biraz daha kokularının çıkmasını isterdim
XveAnnesi 2prensessannesi canım zaten kac kere giycekler ki cok hızlı büyüycekler zaten hep aynı ayarda yıkanmaz ilk yıkama oldugu için şuan
MerveKontakay EmirAlp 32. Haftamdayım ben kasılma hissetim ama açıkcası yalancı sancı sandım doktorum nst soktuğunda düzenli sancılarmış 🙁 Amin hepimizin inşallah canımm
Htcdmr Dalan roxy ile bugün yıkadım, elde yıkama ayarında 30 derece 40 dk. Birde kalıntı olmasın diye durulama yaptım. Şu an fresh bir kokusu var ama rahatsız edici değil. Zaten ütüleyip kaldırınca o kokuda gider diye tahmin ediyorum.
DuyguUysalBayraktar Deterjanı makinanın deterjan gözünemi koyuyorsunuz yoksa çamaşırların arasınamı acaba yardımcı olablirmisiniz🙈