Goknurpinar Merhaba canım anneler benm eğer olursa ilk tecrübem olucak hamilelik yardımcı olurmusunuz benim hastalığım 3 gün gecikti ve hıc bir belirti yok ne yapmam gerektiğini bilemedim karışık duygular içerisindeyim…
Busra34ybg Goknurpinar evde test yapabilirsin günün geçmiş zaten kesin sonuç verir hadi hayırlı haberler al inşallah 😊
ipekursat Goknurpinar benim 2 gün geçmişti ve direk çıkmıştı tabi geç döllenmede olabilir.En net son gidip kan vermek kafa karışıklılığınız sonlanır en azından
MinikMucizeninAnnesi Nazlicann1993 Goknurpinar benim 2gün geçmişti negatifti 9gün geçince öğrendim geç döllenme olabiliyor en az 10 günü bekle 😙
Busra34ybg Goknurpinar 3 gün geçmişse silikte olsa çizgi çıkması lazım emin olmak için kan ver daha net sonuç alırsın
Goknurpinar ssnnmmm benim yaşadığım yerde 5tl lik gebelik testi var kaç kere yaptım çıkmadı birşey onun için birşey çıkmazsa hayal kırıklığı olur diye yapmadım
Dayeolmak Ben de aynı sizin gibiyim 3 gün geçti ve bugün kahverengi bir leke geldi testlerimde hep negatif geç döllenme midir ki
Ezgikcl Goknurpinar o testte çıkmama ihtimali var 3 gün gecikmeyle. Ya erken gebelik testi bulmalısın ya da 4-5 gün sonra tekrar bak aynı testle
Goknurpinar Ezgikcl pazartesi günü doktoruma gidim dedim o zamana kadar hastalığım olmazsa diye düşündüm