ilaydamehmet0507 Son adet tarihime göre 9 haftalık olması gerekiyor iki hafta önce kese gözüktü dün de kalp atışına bakmaya gittik fakat doktor boş gebelik dedi yarın kürtaj olucaksin dedi başımdan vurulmuş gibi oldum sonra emin olamadim özel muayene olayım bide dedim gittik ve boş gebelik değil bebek var çok küçük kalbi de çok yavaş atiyor kürtaj olamazsın şuan da dedi gerçekten de bizde gördük böyle bişey göz kırpar gibi pır pır atiyo evet ama çok yavaş iki kes duyabildik ses çünkü çok yavaş atiyor bir hafta bekleyelim ama çok umutlanmayin çok da üzülmeyin dedi ne olacağı belli olmaz belki bir hafta sonra düzelir kalbi güzel atar belki durur dedi progestan ve bir iğne verdi başına böyle bişey gelmis olanlar varmı sonuç ne oldu 😔
Elifbalim Üzülme canım yiyecek ekmeği varsa durmaz kalbi bilgim yok üste kalsın diye yazıyorum. Allah bağışlasın size bebeğinizi inşallah
biranneikikedi Geçen sene başıma gelmişti, aynı senin haftanda bi 4 gün gibi bekledik bende bebek belirtisi olmadığı için kürtaj oldum. Sende bebek belirtisi varmış inşallah hayırlısıyla bebektir🙏🏻 Allah yardımcın olsun 🌿
ilaydamehmet0507 biranneikikedi Allah razı olsun insallah çok üzgünüm şuan dünden beri ağlıyorum aglamayim sakin kaliyim diyorum yok olmuyor
biranneikikedi ilaydamehmet0507 bence ağlama ağlamak olumlu ya da olumsuz bi şeyi değiştirmiyor. Sakin kal ve dua et 🙏🏻
Yenigebe9 Hiic üzülmeyin 12.haftaya kadar bile daha düzelir haftaya duzelmesse, bekleyin Hemen aldırmayın kaç tane öyle insana kürtaj deyip bebekler sağlıklı doğdu