BezelikVeAnnesi Güzel anneler merhaba 🤗 Biliyorum bu konuyla ilgili defalarca post açıldı ama ulaşamadım. 32 haftalık olduk çantamızı hazırlamak istiyorum. Neler koymalıyım çok heyecanlıyım. İlk hemşireye verilecek olan kıyafetleri neler olmalı. 10’lu hastane çıkışını tamamen mi vereyim. Lütfen yardımcı olursanız sevinirim 💙
Alpereninannesi BezelikVeAnnesi ilk hemsireye 1 kundak 1 zibin 1 dis kiyafet alt ust takim veya tulum sapka eldiven 1 tane bez yeterli
Ruken123 Canım uygulamada hastane çantasında olması gerekenler var oraya bakabilirsin istersen Daha fazla kısmından 😊
DemetCeylan Bir pijama takımı bir zıbın bir bez eldiven şapka çorap battaniyeye sardım öyle koydum valize. Ben pijama takımını 10lu setlerden koymadım ilk kıyafeti kirlenecek o yüzden normal pijama koydum 😊
Alparslanaliannesi Yaz a gelsede yinede bunlar verilirmi acaba benim bu konuda kafam karışık evet ameliyathane soğuk ama yaza gelecek bebisler için söylüyorum hava sıcak olacak kısa kollu takım verilse daha mi iyi olur fikirleriniz merak ettim anneler
Milen Alparslanaliannesi Yaza denk gelsede şapka eldiven çorap battaniye getirin dedi benim hastane hemşirem, ilk doğduklarında çok üşüyorlarmış almak lazım, birde belleri açılır çıtçıtlı bady önemli dedi içten giydirmek için
Ayselcnt ben 5 li takım iç zıbın, bir kundak 1 tanede bez vereceğim..yedek olarakta bir alt üst, 3 zıbın, bez koyacağım..