ruyam51 Kızlar amcam Covid 19 a yakalandı 2 gündür hastanede yatyr son zamanda yanında babanem babam erkek kardeşim vardı bizde bı belirti yok ama bn hastaneye yatırılmadan 1 gün önce yanındaydım bilmiyorduk Covid olduğunu acaba test yaptırsam mi ki Lütfen bide dua edermisiniz kendisi normalde Rahatsız bı insan
Busra34ybg ruyam51 rabbim şifa versin şuan yapmazlar sanmıyorum belirtin olursa gidersin kendini koru bol bol vitamin al her ihtimale karşı ki suan gitsen pozitif çıksa bile ilaç vermiyorlar sadece vitamin ilaçları ve parol içebiliyorsun inşallah biseyin yoktur rabbim tüm hastalarımıza şifa versin biz hamileleride korusun bu hastalıktan
[silindi] ruyam51 her ihtimale karsi siz takviye almaya baslayin, belirtiniz gec ciksa bile korunmus hafifletmis olursunuz. Allah korusun, gecmis olsun
maggie ruyam51 kendinizi hem siz hem de aileniz izole edin lütfen öncelikle sakın dışarıya çıkmayın zaten karantinaya alırlar sizi de ama test yapmazlar muhtemelen. Eğer belirti gösterirseniz 112yi arayıp durumunuzu anlatın temaslıyım belirtim var diye
ruyam51 Busra34ybg amin inşallah kardeşim evde 3 tane çocuk var kızım daha 11 günlük açıkçası korktum
Busra34ybg ruyam51 korkulmayacak gibi değil çok iyi anlıyorum bende bu yüzden çok stresli bi gebelik geçiriyorum 2 katı zorluyor beni hayırlısıyla bi bitse su hastalık artık yormaya başladı psikolojik olarak da
[silindi] ruyam51 c vitamini, cinko ve d vitamini iceren takviyeler. Doktorunuza da danisin isterseniz. Bir de bol yesil salata, biber, meyve tuketin derim. Her turlu faydaniza olur.
ruyam51 Busra34ybg valla haklısın kardeşim babam şuan yanında hastanede normalde de son temas halinde babam erkek kardeşim vardı bizim eve gelip gittiler 75 yaşında babanem var bı yandan ona üzülüyorum
ruyam51 maggie işte kafama takılan da o normalde de akciger enfeksiyonun dan dolayı oksuregim var npcm bilemdm
maggie ruyam51 ya şöyle eğer covidden dolayı öksürüğünüz olsa mikrop vücudunuza girmiş demektir ve ateşiniz çıkar üşüme sıtma gelir aşırı derecede halsizlik çöker yani ayırt edebilirsiniz bunu. Soğuk hiçbir şey tüketmeyin hep ılık sıcak tüketin