susualzoubi Kizlar Camlica erdem hastanesine giden yeni dogum yapan var mi bu dogum ucretleri nasil dikis parasidir kaldigin gun parası var mi ne kadar su ekstra masraflari merak ediyorum
Eayh susualzoubi dikis parasi felan ilk defa duydum 2019 da dogum yaptim ben hala aynı fiyati ekstra hic ücret almadilar bitek sezeryan dogum ücreti aldılar 1700 muydu neydi
susualzoubi Eayh burada postta yazan kadinlar oldu baska hastanelerde alan oluyomys diye ondan merak ettim
Eayh susualzoubi ben erdemde dikis ücreti vs vermedim.hic dogum ücretini ödedim sadece onceki doktorum orda olsa yine orda dogum.yqpardim
susualzoubi Mom6 hastaneye sormustum fiyatlari ocak ayina kadar degistirmezler heralde 1350 normal dogum sezeryan 1700 falandi
susualzoubi Eayh evet verilmiyormus orda iyi bare hastanede kalma ucreti verdiniz mi normal dogum da bir gun kaliyorsun herhalde
Mom046 susualzoubi Geçen hafta kuzenim başka bi büyük hastanede baya popüler, doğum yaptı bebeği yoğun bakıma aldılar ve eğer karıştırmadıysa o hastaneden bi bebeği de getirdiklerini söyledi de orada yokmuş diye ondan sordum.
Eayh Mom046 yenidogan yogun bakimi var benim oglum premeture dogdu yogun bakım da kaldi 1 ay cok güzel memnun kalmistim ben sahsen
Mom046 Eayh Anladım olabilir tabiki bende onun anlattığına göre yazdım merak ettim acıkcası var mı diye
Eayh Mom046 var var merak etmeyin biz ordayken 650 gramlik bebek bile vardi gayet guzel bakiyolar ilgililer. Yer olmayinca yogun bakimda sevk ediyor genelde hastahaneler ondan yok sanmistir arkadasiniz da