81esramuhammet Kızlar 11 kasım yani dün çatlatma iğnesi vurdurdum. Şimdi ne yapmalıyım nelere dikkat etmeliyim. Ve gebelik testini ne zaman yapmalıyım?
Busra34ybg 81esramuhammet adet gününü beklemelisin kesin sonuç için doktorunun söylediklerini yap beklemekten başka yapıcak bisey yok hadi hayırlısı olsun inşallah :)
Essenr 81esramuhammet ilişkiden sonra kalçanın altına hafif yüksek yastık köy ayaklarını duvara yaşla en az yarım saat bekle çok işe yarıyor bende öyle hamile kaldım en azından yardımcı oldu
afrasil 81esramuhammet birşey yapmana gerek yok canım . Bekleyebilirsen adetini bekleyemezsen en erken 13. Gün test yapabilirsin . Sonuç negatif olsada igneden sonra muayene ol kist olabiliyor bazen
81esramuhammet Essenr Dün iğneyi vurduktan sonra doktorum 2 gün peş peşe ilişki ve 1 er gün ilişki istedi. Bende öyle yaptım ve öylede yapmayı düşünüyorum. İnşallah hamile kalırım ☺
Essenr 81esramuhammet aynen öyle yap doktorunu dinle bende çatlatma iğnesi ile hamile kaldım ve enerji iç çok faydalı o içecek 🥰