safiyehatice Yldz3 valla bilmiyorum ki cnm hic begenmiyorum kendimi çok zayifladim die hatta bazi kadinlar diyoki şaka yapma sen dogurmamissin bunu diyolar bide bn normal dogum yaptim
Sseyma1 ebru-33 ah nasıl içim rahatlıyor bunları okuyunca , bizde 37 haftalık olduk 12 kilo aldım kendime 10 diye sınır koymuştum güya da o işler öyle olmuyormuş🙈 inşallah daha fazla da almadan doğumumu yapar kilolarımı veririm🙏🏻🙏🏻
Camurcu turansmom1 canım normal yemene devam ettiğin halde mı gitti. Ben de 30 haftamdayim 9 kilo aldım bi 9 kilo daha alırım heralde korkuyorum
turansmom1 Camurcu doğumdan once ne yiyorsam süt yapsın diye daha fazla yemeye calışıyorum ona rağmen verdim ama normalden çok daha fazla su içiyorum☺
Bonnusimo ebru-33 merhaba korse kullandınız mı acaba sezeryandan snra yada Bi bilginiz var mı ne zaman takabiliriz sarkar böyle söner gibi geliyo insana takmazsam😂
ebru-33 Bonnusimo ben takmadm. indi gobegim 1 hafta icinde eski haline döndu. 4. gun takilir diyebbiliyorum. dojtorunuza danisirsiniz
turansmom1 OA3905 hahah ne mutlu bana o zaman kuzum. Sakın kilolara takılma sütün bol olsun yeterli pesinde koşarken miniğin atlatıyorsun hepsini☺
OA3905 [silindi] Bende okuyup okuyup mutlu oldum bi gaza geldim inşallah bizde verebiliriz 31 haftalığım 18 kilo aldım ödemim çok korkuyorum kalacak kilolar diye 😀
ebru-33 aylinsss gobekte sarkma yok. sezeryan olmama ragmen. sadece catlagim var. oda gobek altında. ic camasirinin altinda kaliyor. son haftada catladm kizlar. hic catlagm yoktu. bunada şükür 🙏
aylinsss ebru-33 maşallah diyelim size 🧿bende sarkmış göbekten ve çatlaktan korkuyorum çok kilo almamaya çalışıyorum bakalım 🥰😭
ebru-33 aylinsss o sarkan gobek hamilelikten once gobegi olan kisilerin oyle oluyor. benm gobegim yoktu. bide cok kilo almayinca sarkma falan yok. sezeryan olmama ragmen 🙏🙏
Zeyyno_ ebru-33 İnşallah bizimde öyle olur ben fazla almadım zaten ama göbeğin kalmasını istemiyorum hiç 😂😂🤷🤷