Salı günü çok hareketli bir günüm geçmişti. Doktorun moralimi bozması ardından psikolojik olarak çöküktüm.cunku doktorum normal doğumda bebeği kaybedebiliriz kafasi cok büyük fln dedi🙄
Bende başka doktora gittim ve her seyin normal olduğunu söyledi(icinizde şüphe kalmamasi icin sizde tek doktorla yetinmeyin kızlar bebeğin ve sizin sağlığınız söz konusu bu ilk tavsiyem)
Sonraa gün içinde ev işi yaptım çamaşırlar kıyafetler vs otur kalk oldu dolabi yerleştirdim. Tabi bu arada 1 haftadır falan akıntım yumurta beyazi gibi ve beyazdı nişan olsa kanlı olur falan dedim😁 öyle avutmuşum kendimi.Aksama doğru baya bi ayakta kalktım 20 dk yürüdüm yemek falan derken yine eşim yürüyüşe çıkardı zorlandım dur dedim dinlemedi.cok kızmıştım o an ama şuan iyiki de yürümüşüm diyorum😋 yürüyüşten Eve geldik saat 12 flndi ben uyudum çok yorgunluk vardı üstümde.gece 1.40… karnıma regl ağrısı girdi ve kalktım wc ye gittim suyum gelmiş 😫ama ben idrar sandım korktum bu yaştan sonra altıma yapacak değilim heralde dedim😁 hemen lavaboya gittim baktim akıntı baya yoğun ve içinde tek tük kan noktaları var.Tabi ben bir panik tir tir titriyorum.Bebek bezi koydum gittikçe gidiyor su Allahım korku da var suyu biterse nolacak diye 😥 Sonra apar topar hastaneye geldik.Aciklik 1 cm🙄 Ebeye : bu kadar su gitti 1 cm mi diye sordum o da normal dedi.odaya alındım saat 2 3 4 gibi bişeyim yoktu hatta heyecandan ayakta gezdim oda içinde keyifliydim yani. Sabah ezani saatinde sancılar biraz artti 3 dk da bir olmaya başladı. Saat 7 gibi suni verdiler.aciklik 5 oldu.Allahim beter bişey suni şancı. Ben diyordum ki sanciya razıyım yeter ki kesmesinler dikmesinler çünkü çok korkuyordum ve burada da çok görmüşsünüzdür her seyde dikiş konusunu sordum 😁 Sonra suniyle 6 oldu ıkınma hissi geliyor ıkınma dedikçe ikiniyordum2.ebe geldi ne duruyorsunuz çocuk geliyor dedi hızlıca doğum haneye aldılar. Doktorum geldi bebeğin başını görüyorum dedi.2 kere ikindim durduk yere ıkınmadım his gelince ikindim daha kuvvetli oluyor bana göre. sonra doktorum çıkardı bebeği 👼🏻👼🏻👼🏻 Verdiler bana tabi aklım keside😁 dikis attınız mi diye sorup duruyorum 1 dikiş attılar 1 de içeriye attılar yırtık fln olmasin diye ama hissetmedim zaten doğumhane soğuk bi de o sancıyla fln hissetmedim.korktuğum kadar yokmuş ki aşırı korkardim. Ve sancılarım sıklaştıgi zaman kalkıp yürümedim yuruyemezdim de çok sıkıştırıyordu.yani yatarak doğurdum diyorum gülüyoruz 😁 en son bebeği aldık odamiza geldik .dikisim ağrıdı az igne vurdular onun üzerine ağrı kesildi ağrımıyor artik
Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın kızlar muhteşem bir duygu.daha dün bu saatlerde şancı çekerken simdi oğluşum yanımda yatıyor. Size tavsiyem;
👶🏻 hareketli bir hamilelik geçirin ben yapım gereği heralde hareketliydim. Son haftalarda zaten fazla hareket edilmiyor ağırlaşınca
👶🏻 Perine masajı yapin ben 34 de başladım 2 3 gunde bir yaptım
👶🏻 ve benim için en onemlisi😁 badem yağı sürün karnınıza sabah akşam nemlendirin bende şuan 0 çatlak karnimda.bacaklarimin da ust kısmı çatladı onu onemsemiyorum😁