Evlatkokusu3421 Btm571 normal doğum 1200 verdik ikli kişilik oda vardı ücret talep edilmedi eşim tekli oda için ekstra 150 TL verdi. Zorunlu sezeryan da 2000
Btm571 Evlatkokusu3421 öylemi ekstra birşey istediklerimi peki serum vs yada kan tahlili falan bide doğuma Songül hanimami girdi
Evlatkokusu3421 Btm571 yok canım herşey onlar karşıladı 1200 içindeydi pazartesi ve cuma günleri Songül Hanım nöbetçi ben hep dua ettim ona denk geleyim cuma akşam doğum yaptım o girdi kuzum ha eğer Songül yoksa o gün o saate evden çağırırsan 500 ekstra vereceksin
Evlatkokusu3421 Btm571 bebeğin ilk aşısı işitme testi ilk kontroleri hepsi 1200 içinde normal doğum bir gece sezeryan iki gün kalabiliyorsun hastanede
Btm571 Evlatkokusu3421 yaa evet p.tesi cuma nöbetçi olduğu için ekstra ücret vermiyorsun bende ondan korkuyorum inşallah ona denk gelir diye.. peki doğum esnasında ilgisi nasıldı Songül hanımın bide ebeler nasıldı memnun kaldınız mı
Evlatkokusu3421 Btm571 bana bakan ebe bayan kapalı çok tatlı biriydi yaşı büyüktü ama o kadar güzel ilgilendi ki herşey teker teker söylüyor dua ettiriyordu şunu söyle kızım bunu yap kolay değil ama bitecek Vs yani çok sevmiştim o kadını
Btm571 Evlatkokusu3421 maşallah ne güzel bende 32 haftadayim inşallah iyisine denk gelirim Songül hanımdan memnunum ama insalalh doğumda iyi olur☺️ cevaplarınız için teşekkür ederim 😍
Evlatkokusu3421 Btm571 kuzum boş bol kuran da dinle Meryem süresi yasin falan oku yada iş yaparken aç dinle bide dua et Songül denk gelsin rabbim yardım ediyor 🥰rica ederim canım birşey olursa yine sor
Yeppudaa Evlatkokusu3421 gozlerim doldu. Cok guzel di. Allah bağışlasın. Rabbim bizede nasio etsin. Ahh ne guzel di. Sanki oradaymisim gibi heyecaninizi yasadim. 🥰🥰
sevara Evlatkokusu3421 hayırlı evlat olsun analı babalı büyüsün inş😊 bendede gebelik şekeri var şu an 35+4 haftalık olduk suyu normal demişti en son doktorumuz. Ara sıra kaçamak yapıyorum ama şekerimide takip ediyorum. Doğumdan sonra şekeriniz gittimi komple bebeğinizde çıkmadı dımı? Diyet yapmayı bıraktınız mı? Gidiyor mu gerçekten şeker?
Evlatkokusu3421 sevara kuzum vallahi ben bıraktım doğumdan sonra şuan dikkat etmiyorum çünkü bana doktor birşey demedi okuduğum yerlerde de gebelik le bitiyor denmişti çünkü hamilelikte önce birşey yoktu bende
Btm571 Evlatkokusu3421 Allah razı olsun canım sağolasın öyle yapıyorum inşallah hayırlısı olur☺️ bu arada Meryem Ana otunu kullandinizmi