[silindi] Burcuugur Lansinoh gögüs ucu çıkartıcısı var e bebekte jokerde vs satılıyor. eczanelerde satılıyor mu bilmiyorum alın deneyin derim
YazCilegi Burcuugur arkadasımında yoktu hemsireler kendileri günlerce ugrastılar hem bebegın hem arkadasımın cektiği acı kar kaldı. Sıtma gecirdi yaraları oldu. günler sonra göğüs ucu destegıyle emzirdi 2 aylık olcak nerdeyse hala onunla emziriyor. kendinize eziyet etmeyin eczaneden gidin alın
Gamzestetik Dogum ne zaman oldu gögsünüzü ellerrinizi C yapıp sıkın biraz gögüs ucunuzu çıkarmaya çalışın bide sütünüz geliyor mu bakın . Bebişler de tutamıyor ilk etapta zaten bide gogus için aparatlar oluyor alabilirsiniz isterseniz
Secildoga Benimde göğüs ucum yok silikon göğüs ucu aldım onunla emziriyorum , uç çıkarıcı aparatlardan aldım o an emiyor fakat dinlenmek için memeyi bıraktığında hemen ucu kaçıyo ben kendimce çözümü göğüs ucu aparatıyla buldum dene istersen 😊
Anneadayi13 Bende slikon göğüs ucuyla emziriyorum avent tavsiye ederim ilk günden beri onla emiyor 9 günlük olduk🙂