Sult İlk gebe kaldığım dönemde yaptırdığım tiroid testlerimde 3.6 çıkmıştı daha sonradan aydan aya 2 ayda bir olarka yaptırıyordum şimdi ise 28. Haftamda yaptırdım 2.5 çıktı acaba benim gibi olan ve bu süreçte hep ilaç kullanan var mı ? Euthyrox ilacını kullanıyorum
DenizGzm Sult bende aynı ilacı kullanıyorum. 5.7 çıkmıştı 1 ay boyunca ilacı hiç aksatmadım hergün aynı saatte almaya özen gösterdim kahvaltıdan yarım saat önce aç karnına içtim. 1 ayın sonunda tekrar kan testi yapıldı ve 3.4 e düştü
Srmnn Sult gebelikten önceden beri bende var bende eutrox 125 kullanıyorum benim de yükselmişti dereotu yiyiorum her sabah ve hemen düşürüyor
Gulsah91 Sult 3,7 çıktı bana da aynı ilacı verdiler ama 15 gün kullandıktan sonra yan etki yaptı, bir gece fenalaşıp acile gittim taşikardi oldu ilacı kestiler. Herkesin bünyesi farklı tepkiler veriyor😞
Sult Aysaaniz ay Allah yardımcınız olsun inşallah hemen düşer ama ilaç tedavisine genelde yanıt alınıyor benim ilk 3 küsürken sonra 1 lere indi şimdi 3. Trimestr diye mi bilmiyorum ama geçtipimiz aylara göre daha yüksek. Beslenmeniz konusunda falan dikkat etmeniz gereken şeyler var mı ?
Aysaaniz Sult benimde düşüyor tabiki ilaçlara göre ama 2ninde altına düşmesi lazımmış bakalım inşaallah düzene girecek🤲🏻Tabiki karalahana falan yasak mesela😒
rjn7272 Sult benimde başlarda düşüktü baya 0’larda ilaç aldım bu defada çok yükseldi 10 oldu😒şu an bende euthyrox 50 mg kullanıyorum bakalım nasıl olacak Allah yardımcımız olsun sorunsuz atlatırız🙏
Sult Aysaaniz karadenizlimisiniz 🤩 kara lahana yasak mesela diyince ordan onu çıkarttım 🥰 her şey yoluna giriyo merak etmeyin 🌸 Benim ilk başta riskli bi dönemim vardı çok şükür bugünlere kadar geldik. Sizde kendinize beslenmenize dikkat edin inşallah en kısa zamanda normal değerlere döner 💕
Nursahcan Canım rabbım yardıöcın olsun benö ablamda da tiroidlerind esorun var doktor önce tiroid için tedavıye başladı diyet verdı ilac falan kullandı bunlar bitirkten sonra gebe kal dedı simdi bebek yapmayı denıyorlar snaırö
Sult rjn7272 çok geçmiş olsun inşallah 🙌🏻🌸 çok söylenen şeyler oluyor bu konuyla alakalı ama Allahın izniyle hiç bişey olmaz gönlünüzü ferah tutun sizde 💜
Sult Gulsah91 ay evet herkesin bünyesi farklı etkiler veriyor ben 7. Ayımdayım 6 aydır her sabah içiyorum çok şükür henüz bir yan etkiyle karşılaşmadım ama benim ilacım 25 mg düşük bir doz
Zeynoveannesi Sult ay ben 😂 benim de gebeliğin ilk haftalarında 4.39 çıktı eutrox kullanıyordum25mcg. bende en düşük 2.30u gördüm geçen ay. Bu ay tekrar baktırdım 2.62 ye yükselmiş. Doktor ilacın dozunu 50mcg çıkardı. 1ay sonra tekrar kontrol. Doğuma kadar kullanacakmışız 🙄şuan 15haftalığım bende 🙄