iremfidan1 Merhaba kızlar kimler kaç haftalık, kaç kilo aldı, bebişler kaç kilo oldu ve durumları nasılll Ben 31+5 , 16 kilo aldım 😭 ve kızçem 1665 grdı 1 hafta önce
Oglakdorukcum iremfidan1 32 hafta randevum salı günü bakalım kaç gram olmuş bede merak ediyorum ben ise 56 tıdan 75 kiloya ulastım ve kafam cok dalgınlastı ya
Sult iremfidan1 merhabaa ben 30+3 üm 13 kilo aldım bebiş şu an kaç kilo bilmiyorum 2 hafta önce 960 gramdı ☺️ Pazartesi kontrolümüz var bakalım kaç kilo olmuş olur
Sult mervebilal09 almıştır inşallah en son 22 ekimde gitmişim 27. Haftamın sonlarına doğru şimdi eğer bir aksilik olmazsa pazartesi gidicez bakalım kaç kilo olmul olur ☺️
61Aysen iremfidan1 32+6 en son 29 haftalikken tartildm 11 kilo almistm şuan kac kilo dha arttim bilmiyrm tartilmiyrm
Btm571 Bende 30+2 günlüğüm 5 kilo almışım.. kızlar bugün yürüdüm diye eve geldikten sonra sol kasigin akşamdan beri ağrı var sancı gibi belimde çok ağrıyor yürümekte zorluk çekiyorum acaba normalmi bir an erken doğum olurmu diye korkuyorum
Azizesoran Btm571 Tempolu yürümüş olabilir misin canım. Aynı dert bende de oluyor. Yürüme hızımı yavaşlattım artık olmuyor