Halegnc
Tucu3435
İyi geceler hanımlar😊
24 günlük sezeryan doğum yapmış bir anneyim sizin içinizi azda olsa ferahlatmak isterim . Başlıyorum normal doğum beklerken sezeryan doğum yapıldı zorunluluktan bende çok korkuyordum nasıl olcak diye spinal oldum bu arada okuyordum hep doğum hikayelerini burada ama yine korkmustum. 18 ekimde sabah sancım oldu hastaneye gittik ama açıklığım falan yoktu eve geldik 2 saat sonra dayanamadım gittik tekrar ve kızımın kalp atısı düştügü için sezeryan oldum. Zorlukları ve kolaylıkları var mı var ❤️.Ama kızımın yüzünü gördüğümde o günün acısı sızısı gitti❤️. Bende çok korkmustum ameliyathaneye girerken ister istemez korkuyorsun.
çıkınca ağrın oluyor ama gerçekten dayanılmıcak kadar değil sakin olursanız hersey iyi gider.
-Kendi çantanıza depend koyun işinize çok yarıyor.
-Yanınızda kalan kişide çok önemli anneniz yada ablanız kalsın doğum yapmış biri olması çok önemli yada bilen biri.
-Doğumdan çıkınca bol bol sıvı tüketin kahve meyvesuyu komposto kayısı özellikle hem süt için hemde sizin için
-Hemen ayaga kalkmak için zorlanmayın kendinizi hazır hissedince kalkın ve emin olun çok zorlanmazsiniz
umarım azda olsa rahatlamıssınızdır😊