CeyhunMelikeMislina Merhaba bayanlar Mayısta kimyasal düştüğüm oldu sonrasında hiç korunmadık hala gebelik negatif jinekologa gittim rahim temiz sorum yok dedi böyle durumu olan var mı benim gibi 😞
Cgmm CeyhunMelikeMislina benim de oldu iki kere pıhtilaşmaya baktiricam cuma günü genetik test yapyıcam srndr bi bak istersen
yuksell07 CeyhunMelikeMislina ben varım Mayıs’ta düşük yaptım ve sonrası hiç hamile kalmadım oysa hiç bir sorun yok
yuksell07 CeyhunMelikeMislina bütün tahlilleri testleri yaptırdım kormozm analizi genetik testler herşey yapıldı ama yok galiba kafaya takmamak gerekiyor ondan olmuyor yoksa nie olmaain Mayıs’ta niye olduki herşeyde bı hayır vardır bu ay ise çok rahatım İnanlı umrumda bile değil rabbim verecegi varsa verir vermeyecekse kendimi damdan atsam vermez birde genetik testler 3 düşük olmadan yapılmıyor
Betulmtn Ben şuan geçiriyorum 😔 aslında peşinden hemen hamile kalan çok diye ben çok umutluyum ama inşallah 🤲🤲
senakhrmn Bende Mayıs ayında kimyasal gebelik geçirdim Haziranda hamile kaldım . Sizlerde en güzel en uygun zamanda hamile kalırsınz inşallah 🤲🏻 Dua edin Allah’tan ümit kesilmez.
Cgmm CeyhunMelikeMislina aradtırma hadtanrsi yapıyor üç krre düşük yaptımde evde oldu de bişey demezler zaten kimyasaldı drrsin
halitefe CeyhunMelikeMislina özel hastaneler yapar canım zaten onlarda kanı alıp başka şehire yolluyorlar yani sen trombofili paneli testi diye sor
Cgmm CeyhunMelikeMislina aslında öyl yetlerdede veriliyomuş ama paralı oluyotmuş siz hangi şrhirdesiniz
Burcu-2910 CeyhunMelikeMislina normalde böle şeylerden sonra daha çabuk hamile kalnır diyorlar ama her insan bir olmuyor rabbim hepimize evlat sahibi olmayı nasip etsin
ceycey123 CeyhunMelikeMislina 3 ay üst üste kimyasal geçirdim 4.ay cok şükür tutundu meleğim 24+4 🤗 sabrın sonu selâmet 💟😊
ceycey123 CeyhunMelikeMislina Amin allah razi olsun rabbim kimsenin kucağini boş birakmasin dularimdasiniz güzel haberlerinide duyariz inşallah 💟💕