NefesDeniz Strongmother Talihsizlik peşinizi azıcık bırakmamış😊 Ama olsun vardır elbet bir hayır hepsinde..yeditepe üniversitesi hastanesi prof gazi yıldırım çok iyi bir hocadır benim ablamın doktoru bence ona gidebilirsiniz giden herkes aşırı memnun hocadan🌸
Strongmother NefesDeniz Biraz öyle oldu ☺️ Buna şükür. Fiyatlarını biliyor musunuz? Muayene, normal doğum, sezaryen? Teşekkür ederim 🥰🥰
Strongmother medineninannesi teşekkür ederim medipolden emine ünlü değermenci ye gidiyorum 🥰🥰 ama orada da anlayamadığım durumlar var. Devam edecek miyim bilmiyorum doğumuma çok az kaldı 😁😁
Strongmother medineninannesi biz randevumuza gittik kapıda protesto vardı kadının biri ölmüş covid pozitif olduğu için alınmamış doğum başladığı halde falan ne kadar doğru bilmiyorum tedirginim yani biraz.
medineninannesi Strongmother Haberim var bu konudan internette okumuştum saadet hanımın hastayısmış diye duydum
Strongmother medineninannesi peki konu ne tam ve doğru bilginiz var mı bir sürü şey söyleniyor çünkü ???