ozgeacar Kızlar merhaba.11 haftalık hamileyim ve tansiyonum sabahları 11-7 akşama dogruda 12-7 çıkıyor sizce normal mi ? 12-7 biraz gebelikte yüksek gibi geldi bana doktorada gidince Sorcam ama sizede danışmak istedim? Sizce yüksek mi
Frdglp ozgeacar benimde haftam sana gore biraz daha yuksek 27haftaligiz ama her gttigimde 12-6 12-7 cikiyo doktorum cok guzel bi sorun yok demisti
9ay10gun ozgeacar bir problem yok benimde 11 7 11 8 falan çıkıyor her kontrolde ams siz yinede takip edin yükselmesine karşı
ozgeacar Frdglp ay çok sevindim Canım normal olsunda.yüksekmiki diye çok tereddütte kaldım burda yorumun içimi ferahlattı biraz
ozgeacar 9ay10gun anladım Canım o zaman benim ki normal teşekkür ederim yorumun için 🙏 içim rahatladı
Ayseozmenucar ozgeacar şimdi bu senın tansıyonuna göre değişir normalde benım tansıyonum hep düşüktür 10 falan gebelık zehırlenmesi öykum oldugundan ama 20.haftadan sonra takıp edıyorum.biraz tuzlu şekerli yıyınce 11 e çıkıyor..benım doktorum 12 de bize bildir dedi rıkslı oldugum için tabii..sende bu sorun yoksa 11/12 tansiyon normal tabiki