Gigy sennur26 çok tatlış🤰♥️benim de 13+4 kiloluyum ,kilo göbeği diyorum anlamıyorum ama herkes çıkmış o kilo değil diyor 🤭🤭
sennur26 Gigy kilolu olmanla bence pek ilgisi yok canım herkesin iç karnı değişik oluyo senin dar demek ki çıkmış 🥰🥰
drysfk Azrabetulunannesi evet benimde aynı 19. Haftayım ve ölçümde alıyorum 2 haftada bir 1 aydır değişmedi göbeğim 😇
Gigy sennur26 bakalım 1 2 haftaya belli olur ,ben anlamıyorum valla 😄 sağlıklı olalım da aman çıkar çıkmaz bekleriz 🤭
Boncukgiller003 Merve5454 evet büyüdü. 26 beden pantolon giyoyordum artık sıkmaya başladı 😊 5 senedir değişmeyen bedenim 8 haftada değişti 😅🐣
Zafsim0801 sennur26 ❤️🙏kesınlıkle cinsiyet erkek umarım belli olduğunda etiketleyin beni ❤️🥰içime doğan
sennur26 Zafsim0801 ya benim de erkek doğuyo içime ama doktorum kız olabilir ama alışveriş yapmayın demişti 12 haftalıkken 😂🙈 17. Haftamda öğrenicem hemen sana yazıcam 🥰🥰
Zafsim0801 sennur26 tmmdir bende 16+4 ögrendım etrafımdaaa herkes erkek erkek erkek derdiiii bi öğrendim KIZIM OLCAK RABBIM HAYIRLISINI NASİP ETSİN ❤️🙏
Aleyna_Muzaffer sennur26 valla benimki 15 haftalık karnım dümdüz hiç yok .. oğlumda Böyleyim 6 aydan sonra çıktı bende futbol topu gibiydi aynı bundada öyle olacam gözüküyor 💜💜
se26es 9+5 teyim ilk gebeliğim benim sizden bile cok cikti karnim bebek mi gaz mı bilemiyorum ama sag salim kucagimiza alalim da koccaman gezsekte olur 😂😂
Alinamoms Tubii0552 Beyinsiz seni ciddiye alıp cevap bile vermemiş kız sana burda kimin gerizekalı olduğu belli 😂 ironiymiş. Sen ironi yapmadan önce insan olmayı öğren Allahın malı. İçin fesat kıskançlığından senin patladığın kesin.
Tubii0552 Alinamoms Alinamoms 😀 üslübündan ne kadar aklı başında ne kadar iyi biri olduğun belli zaten ha bu arada kız bana cevap verdi ama oda ironimi anlamamıştı sana ne oluyo bu kadar onu anlamadım
22_07_18 sennur26 normal çünkü benmde 12 hafta ve baya çıktı geçen doktora sordum erkn değil mi diye iç karın dar olduğu için göbek çabuk çıkar dedi iç karnı geniş olan sonradan çıkarmış