Durukusunannesi Kızlar bu gün kontrole gittim doktor suyumun kirli olduğunu söyledi ama sebebinin ne olduğunu ya da bebeğe zararı olup olmadığını açıklamadı bilen ya da başına gelen varsa yardımcı olabilir mi? 🙏🏼🥺
Dilara1503 Durukusunannesi canm bebek kakasını yaparsa su kirlenir bu da tehlikeli yani enfeksiyon riski var sen kaç haftalık hamilesin. Suyun kirli diyip gönderilir mi ya sen bence yarın sabah başka bir doktora görün
Nursahcan İlk kez duydum canım o kadr doğum yapan hamile olan tanıdgım oldu kendım de hamıleyım burda sureklı soruları falan okuyorum ilk kez suyun kirli oldugunu duydum nasıl anlamıs yanı ulturasondan nasıl görmüş de
Durukusunannesi senaack o an ne olduğunu algılayamadım gerçekten ilk defa duydum sadece bol su iç dedi o kadar
Nursahcan Durukusunannesi biraz arastırıdım canım simdi dr baya bisey cıkıyor kimisi suyun bulanık olması benek dıskı yapması demk diyor kimisi enfeksiyon diyor ama eger bunlardan birir ise illa ilaç vermeli veya mudahale etmeli dıye düşünüyorum cünkü allah korusun önemli seyşer diye düşünüyorum ama sen gene nolur bolmaz başka doktora da görün fikir almakda fayda var
Durukusunannesi Nursahcan evet canım ben de okuduklarımdan sonra telaş yaptım umarım denilen gibi bişey değildir
Dilara1503 Durukusunannesi acaba doğumun mu yaklaştı bilemedim ki canm sabah git doktora lütfen bekleme