kubra_c Ebru2432 Anestezi aldığım için işlem sırasında ağrı hissetmedim , işlemden sonrada bir ağrısı olmadı. Ama anestezisiz kimisi hissediyor kimisi hissetmiyor seçim size kalmış🤷🏻♀️
Esraeymenahmet Ebru2432 ben anestezisiz çektirdim özel bi hastane de ilacı verdiği dk ağrı oluo ama dayanılmayack kadar deil tabi ağrı eşiğiniz nasıl bilemem 2 3 dk bişey sürüp zaten ilacı vermesi çekilmesi falan
minik0507 Ebru2432 ben cektirmistim canim anestezi olmadan. Sadece ilaci verirken adet sancidi gibi cok hafif bir sanci oldu o kadar. Korkulcak bisey degil kendini kasma. Tabi herkesin aci esigi farkli ama abartilcak bise degil inan bana.
Serappp14 Ebru2432 banada cok acıyo falam dediler yinede anestezili pahalı oldugu ıcın gerek duymadım şişli echomarda cektırdıö onerırım hıc hıssetmedım adet sancısı fibi oluyo dayanılmıcek gibi degıl hepımız adet sancısı cekıyoruz sonucta🥳
kubra_c Ebru2432 evet herkeste ilaç veriliyor zaten ben anestezi alıp almayacağınıza siz karar verirsiniz demek istedim herkesin acı eşiği farklı olduğu için zaten size gelen yorumlardada görürsünüz bazıları çok acıdı diyor bazıları az . Ben o riski göze alamamıştım örneğin
Mrb002 Bende dayanılmayacak agri olmustu. Islem bittikten sonra kalkamamistim.. herkesin agri esigi farklidir o yuzden herkes farkli hissediyor.. ama benim hayatimda hatirlamak istemeyecegim bir gundu.. deneyimlemeden bilemezsiniz malesef