ZEhrA_94 Cilem34 ben 3 ay oldu ama ankara şehir hastanesi de doğum yaptım temiz olduğunu tek kişi odalar olduğunu duyduğum için gittim ama doktorların ve ebelerin bu kadar iyi olduğunu bilseydim hiç özelde muayeneye gitmezdim onlar olmasa nasıl doğururdum bilmiyorum gülerek şakalaşarak doğum yaptım ebem elimi bile bırakmadı beni bırakma dedim sağolsun Allah razı olsun onlardan kazandıkları parada helal hoş olsun
Nursahcan Hangi sehir canım ankarada gecen ay arkadasım doğum yaptı devlette ve cok cok memnun kaldı asırı ilgililerdi dedi o sami ulusta yaptı ama devletten devlete degısıyor bi arkadasım da etlik zübeyde hanımda yaptı canımdan can aldırlae bu nasıl hastane dedı
ExpatMom Nursahcan bu etlik Zübeyde’den kimse memnun değil, çok kişi yazdı burda insan gibi muamele etmiyorlar diye. Şikayet etmiyorlar mı acaba hastalar, yoksa edilse de kimse ilglenmiyor mu, anlamadım.
Nursahcan ExpatMom valla ben bildim bileli orası öle boyle geldi böyle gider önceden cok iyi bi hastaneydı annem benı eşimin annesi kardesım cevrem burda doğum yaptı ama son 10 yıldır gercekten cok cok kötü kim gitti ise hep aynı hep aynı bi kere randevu bulamadım oraya gıttım hemsire o kadr sert bagırıyor kı kan alcakdı ainirlendiö sen kimsin de bana bagırıyorsun hattıbı bil dedim ve asla böyle birir de degilimdir aksıne cok karsıyım bu skeılde davranısa ama garıp bı hastane benm eşimin annesi bana ısrarla zübeyde hanıma git zübeyde hanıma git ben burda doğum yaptkö sende praya git özele gidip napıcan ne gerek bi sıkıntı yok özele gitmeye gerek yok iste ben burda doğurdum sende orda doğur diye baya bi baskı yaptı en son eşim cok sınırlendı sen orda doguö yaptkm dıye orda dogrucal degıl hastane iyi degıl zaten özeli dusunmuyor samı ulusa gıdıyor dedı ilk günden beri sami ulusa gidiyorum allaha şükür daha sıkıntı yaşamadım gecen ay arkadasım dogurdu o daha bi içimi rahatlattı baya memnun kaldı
ExpatMom Nursahcan çalışanlar alışmış çünkü yaptırım yok demek ki, bağır çağır stres at o ne ala. Şamar oğlanı yapmışlar gelen hastaları. Buna devletin bir el atması şart.