Herbisey burcu_1322 adetim 2 gün gecince yaptırdım canım hiç yaşamadim bulantı hala da hiç bulantı yok
Ortmenanne16 Herbisey tebrikler gebelik var ancak takibini mutlaka yapın 2 günde bir katlanmasi gerek bu değerin
Herbisey burcu_1322 sadece göbek deliğimde çok ağrı oldu bir de sağ kasığımda canım ama ben adet gecikmesiyle anladim
babysevgi Goknurpinar ama keseyi göremez doktor gitsenizde hafataya fln gelin der . 2 gün sonra bidaha kan verin . 1 hafta sonrayada kadın doğuma randevu alın
Haticeyuce31 Herbisey hayirli olsun canim su an 3 bucuk 4 haftalik olabilir Benim 258 idi 4+5 di 5+5 de keseyi bebegi görmüştüm allahin izniyle 2 hafta sonrada gidip kalp atışını duyucaz nasipse
Goknurpinar babysevgi doktor baktı göremedi idrar yanması için gitmiştim gecikmem de olunca söyledim birşey göremeyince haftaya çarşamba gelin tekrar kan testi yapalım dsı 😊
babysevgi Goknurpinar göremez cnkü cok kücük görmesi için 5000 lere cıkması lazım . Ben 6. Haftada keseyi gördm 8 de kalp atışı duyduk
Goknurpinar babysevgi aaa peki birşey sorabilirmiyim bu beta hcg referans değerinin yanında 0- 5.3 yazıyor hamilelik olur dimi
Herbisey babysevgi bişey sorabilir miyim benim kan sonucum şuan çok düşük ya önce sağlık ocağında takip edip sonuclarimi sonra mi gidiyim doktora? Haftaya randevu aldım ama çok mu erken davranmisim şimdi gitsem ne yapar ki doktor
babysevgi Goknurpinar cnm bnm o lab değeri senin değerin değil . 5.3 üstü pozitif okuyor biyokimya cihazı .