Ggiizem hhanay1 bu isim beni etkileyenler listesinde😍 ama işte liste öyle kabarıkki hiç aa kesinlikle bu diyemiyorum hepsi cok güzel☺️
Ggiizem 127700 canım hayırlısıyla kucağına alırsın insallah elisayı bende cok beğeniyorum listede var 😍
aylh4467 SSeymanr bende onu düşünüyorum eğer kızım olursa kayla da vardı aklımda ne tesadüf Kü anlamları da aynı kayla ile ikisinden birini düşüneceğim kızım olursa 🙂
Gamze0508 Ggiizem biz Maysa koyacagız nasipse 🙏🏼öztürkçe bi isim bahardan sonra açan ilk çiçek anlamında 🤗 farklı olmasndan ziyade anlamı ve söylenişi çok tatlı oldgu için baya ısındık belki fikir olur
Gamze0508 Ggiizem yaa beğenmene sevindiim çok teşekkür ederim rabbim sizin bebişide hayırla sağlıkla doğmasnı nasip etsin inşallah🙏🏼
zepbjk 32.haftamdayım ben de %75 karar vermiş dueumdayım 😃 Deniz 💙 olacak şuan son kararım ama liste devamım Öykü, Ada, İlke, Kumsal, Lavinya, Defne, Ahsen, Asya, Gökçe, Alya, İmge…
Zelihaaaa3 Livanur 2.yaren Zümra Ervanur Hümanur Hiranur Ela Eşlem Hifa Azra Belinay Hazal Şûra Ece Ecrin Yüsra Tuana Ravza İlayda İkra Şule Buğlem Sevde Melek Şeyma Ebrar Ümran Tuğçe Irmak
Ggiizem Veraveannesi bu tür isimler ilk zamanlar cok yadırganıyor ama alısılıyor sonra zaten önemli olan eşinin ve senin sevmen canım cok güzel isim 🌸