Helinrojbinn Kızlar yeşilkartlıyım devlet hastanesinde problemler yaşıyorum detaylı için özele gitmek istyorum ama burda yeniyim fiyatları uygun olan hastane yada muaynehane varmı bildiğiniz önerdiğiniz
Keskinoglu Helinrojbinn detayliya umuttepe özel muayeneden perinotoloji bölümüne alabilirsin canım 280 tl idi ben yaptırırken.en uygun orasi
Alinamoms Helinrojbinn ben özel konağa gidiyorum firdevs hanım 165 lira ama harika bir doktor 300de olsa ona giderim 🌸 ve kesinlikle de tavsiye ederim çok araştırdım gittim bu kadın gibi kimse ilgilenmedi. Doğum ücretlerini bilmiyorum ama benimde daha yeni gebelik o yüzden
fndckp En uygunu Cihan hastanesi diye başlamıştım canım. 145 lira muayne ücreti var. Doğum bu yıl sonuna kadar 3750₺ dediler. Diğer hastanelerde araştıracaktım ama doktorumdan çok memnunum.🥳
Bsra41 Helinrojbinn Aaa pardon o detayı görmemişim. Sigortalı böyleydi diğer türlü bilmiyorum.Hastaneyi arayıp bilgi alabilirsiniz😊
fndckp Helinrojbinn Eşimden dolayı sigortalıyım canım. Ama bildiğim kadarıyla yeşilkart şuan sgk güvencesinde olduğunu biliyorum. sigortaya karşılık 145₺ muayne
Keskinoglu Detaylı varmı ki cihan hastanesinde. Sanmıyorum.cunku prof. Yada perinotoloji uzmanı yapıyor detayliyi. Ben önceki doğumumda cihandaydım yoktu…
Alinamoms Betulorn çok sevindim 😊🌸 bebişimizin ebesi aynı olucak o zaman. Harika bir kadın insanı inanılmaz motive ediyor. Rabbim kucağımıza vericeği günü gösterisin bize hayırla. 🤲🏻