Ummudogan Fatmaada2015 eger kesenin sekli sorunlu degilse bekletiyorlar en gec 9 haftaliga kadar benmde bos gebelik olmustu ordan biliyorum kese ayni bebek kesesi gibiydi dr bile suphelendi var gibi dedi 5 doktora gittim 3ü var gibi dedi alttan muayene oldum yine var gibi dediler ama 9. Haftaya geldigimde kesenin sekli cok bozulmuatu hemen aldilar. Allah a sukur simdi bidaha hamileyim 10 haftalik
mervyy ben de ilk kez kalp atışı için küçük bir özel hastaneye gitmiştim 8 haftalıkken duyulmayabilir falan dedi ordan çıkıp daha kapsamlı büyük bir hastaneye gittim orda duyuldu. hastanenin cihazından bile kaynaklı olabiliyor inşallah sen de duyarsın 🤲
Sevimygz Ozele gittim zaten devlette degil zaten gebeligim sonlanicak kurtaj olmam gerek nasip degilmis
Ummudogan Sevimygz kuzum hakkinda hayirlisi olsun. Hic uzulme olurmu hem kurtajdan sonra hemen gebe kalabiliyorsun. Bende 1 i kurtaj 2 dusuk yaptim. Simdi bi daha hamileyim hep dua edicem sana kuzum
Sevimygz Ummudogan sagol canim benm allah razi olsun ama cok korkuyorum nasil bisey bilmedigim icin 😪
Ummudogan Sevimygz kuzum kurtajdan sonra kendini usutme daha cabuk iyilesirsin. Ağri illaki oluyo ama geciyo kuzum. Allah acil sifalar versin
Dygclk51 Sevimygz canım benim 2 defa aynı şekilde oldu kalbini hiç duyamadık doktor bekleyebildiğimiz kadar bekleyelim demişti ama sağlıksızsa zaten vücut onu atacak düşük yapmaya başlarsın sağlıksız kese ve bebek vücutta durmuyormuş.inşallah o durumlara gerek kalmaz sürpriz yapar sana kalp atışını duyarsın canım
Sevimygz Dygclk51 malesef canim en iyi doktora gittim herkezin onerdigi kesesi cok bozuk ben bile anlayabiliyorum gorunce kucucuk kese kurtaj olmam gerek randevu alicam olucam insallah 😔
Dygclk51 Sevimygz o zaman yapacak bir şey yok canım onu verende allah alan da allah. Sağlıksız olacaksa olmaması daha iyi. Ben 2defa kürtaj oldum şimdi 3.hamileliğim allahım hepimize sağlıklı hamilelik ve sağlıklı evlatlar versin