Suna11 Merhabalar bir sorum olacaktı. Yumurtalıklarda Kist veya iltihap gibi herhangi bir sorun varsa bu alttan muayene ile anlaşılır mı? Yani doktor alttan muayene edince bunları tespit edebilir mi?
Happybsrn Suna11 iltihap belli oluyor tabiki ama kist ultrason da belli olur alttan olur mu bilmiyorum👍
minikcivcivim Suna11 evet anlaşılır canim hem alttan muayne de hemde ultrasonda kistleri görür iltihap vs. Varsa da alttan muayne de görebilir.
Mizgin2020 Suna11 evet canım varsa eğer alttan görülüyor klomen kullandığım ay doktor çağırmıştı beni gel yumurta ya bakicam kist olmuş mu yoksa olmamış mı diye olmamıştı zatenn
Suna11 minikcivcivim yok canım gebeliğe karar vermeden önce muayene olmuştum başka sebepten dolayı doktor hiç bir sorun yok demişti. Uzun süre bebek olmayınca acaba sorun varmı olsa doktor anlarmıydı diye
minikcivcivim Suna11 olsa doktor anlardı canim ama şunu söyleyebilirim kistler basit kist olarak bazı aylar olabilir ve adetle atılırlar. Korkulucak bir şey değil yani. Sana tavsiyem eğer sorun yok dediyse doktorunuz ovilasyon testleri alıp yumurta takibi yapabilirsiniz.
Suna11 minikcivcivim Onuda yapıyorum canım ama neyse bekleyecez bir süre daha olmazsa doktor yolu tutarız artık. Çok teşekkür ederim 🌸🙏🏻