Kezibanavc Merhaba arkadaşlar 14 haftalık bebeğimin cinsiyeti büyük ihtimal erkek dedi çıkkınlık var dedi size nedir
Drnzgn Kezibanavc bana da ilk başta erkek denmişti ama bı sonraki gittiğimde kesin kız dendi sen bı sonraki kontrolü bekle bence
alenrenas1 Kezibanavc bence bekleyin belli olmaz bna 13 haftalıkken kız dedi 18 haftada erkek oldugunu söyledi suan 28 haftalık erkek
halitefe Kezibanavc o haftalarda cinsel organ tam gelişmediği için hem erkek hem kız bebekte çıkıntı oluyor bence acele etmeyin 16. Haftayı bekleyin hatta en kesin sonuç için 20. Haftayı detaylı ultrasonda yüzde yüz sonuç alırsınız
afrasil Bazen çok enteresan sorular soruyorsunuz cidden , durun hemen sihirli aynamızdan bakalım . Erkek mi değişir mi söyleyelim
Kezibanavc Drnzgn çıkkınlık var deyince pek yanılma olmuyor diyorlar başta hayırlısı herkes gibi merak ediyoruz 😊
alenrenas1 Kezibanavc inanın bende hiç belirti yok hamile kaldıgımı kasıklardan anlamıstım adet olacak gibiydi ama onun dısında ne bulantı ne kusma nede başka bişey 28 haftalık oldum suana kadar 1 defa cıkardım kiloda almadım pek o yüzden agırlaşmadım arada tekme atmasa hamile oldugumu unutuyorum
alenrenas1 Kezibanavc amin cümlemizin inşallah allah kimsenin kucagını boş bırakmasın isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻🙏🏻
Kezibanavc halitefe yakın akrabamla aynı hamileyiz oda ayni şekilde 14 haftalıkken gitti doktora cinsiyetini bilememiş ama ben gittiğimde büyük ihtimal erkek dedi çıkkınlık var dedi
halitefe Kezibanavc tamam işte çıkıntı hem kızda hem erkekte oluyor o haftada onu anlatmaya çalışıyorum sana çünkü organları daha tam oluşmamış durumda o yüzden çok yanılan oluyor
Kezibanavc halitefe büyük ihtimal dedi diyorum bende çıkıntıyı kendisi de gösterdi doktor ona bişey diyememis ama
halitefe Kezibanavc canım sen heralde erkek istediğin için anlamak istediğin gibi anlıyorsun Allah hayırlısını versin