Selin2 hayırlı aksamlar bayanlar🌸 bir sorum olucaktı sizlere serklaj oldum ve 37. Haftamda dikişlerim alınacakmış, biraz korkuyorum açıkçası dikisleri alirken acıyormu zaman geçtikçe korkmaya başladım nedense yardımcı olurmusunuz??
Nasippp Selin2 bu zamana kadar uzunluğunuz nasıldı canım kaç mm ile serklaj oldun? Bende 14. Haftmda 35 mm ile serklaj oldum şuan 19 haftalık olduk yeni
Selin2 Nasippp 2 hafta önce oldum ben 26. Haftamda. Hersey normaldi o zamana kadar birden normal aylık muayene de kontrolde 1.7 mm e düşünce serklaj oldum
Nasippp Selin2 anladım canım peki serklajdan sora uzama oldu mu? dikişten ötürü enfeksiyon falan geçirdin mi?
Nasippp Ruya26 ay bilmiyorum benim daha önce 3 kayıbım var doktorum yapalım dedi bizde korktuk aynı gün olduk başka doktora gitseydim belki de hiç gerek duymazdı ama insan daha önce yaşadıklarından sora tedbirli davranmak istiyor sanırım
Ruya26 Nasippp kayıp olduğu için yapıldı demekki bilemedim şimdi normali o zaten o yüzden garibime gitti sağlıcakla kucağına al canım