Enk3333 Merhaba bayanlar gebeliğin 2. Ayındayım hayatımda hiç aklıma gelmezdi ama dış hemoroid(basur) oluşmuş 😢 krem kullanabilir miyim (procto-glyvenol) beni bilgilendirirmisiniz yaşayan hanımlarımız varsa ?
Mucize21 Enk3333 bendede var maalesef proctolog kullanıyorum ve ağrın varsa krem yada fitili kullandıktan sonra temiz bez ütüyle ısıtıp bi iki defa koy sıcak yumuşatıp ağrıyı dindiriyo
Buss_ Enk3333 merhaba ben çok ağrı ve yanma olduğunda anestol pomad kullanıyorum. Ama gebelikte kullanımı için yine de doktorunuza danışmanız yararlı olur.
Mmunvvr Enk3333 37 haftaligim ve bi haftadir cekiyorum gunlerce uyumadim eger sizinde disarda et şişip moratdiysa doktora gidin derim benim gecmedi doktora gittim kesip icini boşaltti kremler fitil verdi kullandim bugun kontrolum vardi tekrar ici dolmus dedi bebek baski yaptigi icin dedi sirf bu yüzden mecburi sezaryen olacam
Didem13 Enk3333 bende de oldu 8. Ayımda şu an son haftadayım doktorum bu kremi verdi kullanabilirsin dedi. Cok geçmiş olsun bende geçmedi 10 gündür 🙄 ağrı yok bişi yokk ama onun orda dışarda kalmasıı cok rahatsız edici😄😄 3. Gebeliğim ilk defa başıma geldi yaa 🙈🙈
Enk3333 Mucize21 içerden değil de dışardan sürdüm kremi bakalım inşallah geçer sürmez böyle teşekkür ederim cevabınız için
calciumoxalat Benimde 3 ayında çatlak oldu iç kısımda , gebeliğe bağlı oluşmuş. Kaslar gevşedikçe içerden böyle bir sıkıntı verdi. Anestol kullanımına müsade etti genel cerrahi doktoru
Enk3333 Didem13 😂evet benimde ilk defa başıma geldi utandım da nE yapacağımı bilemedim buradaki anneciklerimize sorayım dedim
Didem13 Sulemsi10 engel oldugunu duydum daha ileriye gitmemesi için. Ben sezaryen doğum yaptıgım için bilemiyorum🤷♀️