Birgul zorlufnd doktoruna danışmalısın hemen hatta acile gitmelisin ya da bi sıkıntı olabilir bunu en iyi doktorun anlar
34_21_23 zorlufnd acile gitmelisin. Benim dün akşam kahverengi gelmesine rağmen hemen hastaneye koştum. Burdan sorarak vakit kaybetmek bile hata
Kivirciginannesi_ zorlufnd gebeliğin ilk başlarında bende de olmuştu senin gibi bende korktum ama herkezde diyemem ama bazı gebeler akıntı şeklinde yaşıyor bem 10gun yaşamıştım icin rahat etmiyorsa doktora gidebilirsin tabii. Zaten kanama şeklindeyse sıkıntı.
zorlufnd Birgul doktorum özel klinik şuan ulasamam internette baktım biraz olabilir yazıyordu aslında yarin sabah aricam doktorumu inşallah
Mutiess zorlufnd Bende 10 haftalık gebeyim ama herhangi bir lekelenme yaşamadım🙏🏻 O yüzden bir acile de gitmen senin ve bebeğin için iyi olur 🙏🏻
zorlufnd Kivirciginannesi_ acilde hiç bişey yapmadılar sadece bir ped koydular on dakika bekletip kanama yok gidebilirsin dediler doktoruna görün dedi ordaki kadın bugün gidicem hastaneden sonra bir kez daha geldi daha az miktarda inşallah normal bir şeydir
elfaksyy zorlufnd bende de geldi pembe akıntı doktorum baktı ters bişi görünmüyor ama tedbir amaçlı ilaç vereyim dedi progestan fitil verdi bidaha da gelmedi yinede kendi doktorunuza bi danışının ama kötü bişi olduğunu sanmıyorum ☺
zorlufnd elfaksyy bendd bugün gittim bana da progesteron verdi içiyorum ama ben suan gelmedi bir hafta kontrollü gidicez bakalım inşallah bişey olmaz size de geçmiş olsun
Nesse86 zorlufnd Progesteron verdiyse dikkat edin o zmn.Bendede kahve akinti vardi progestan verdi düsük yaptim.Yatin bol bol ayaklsrinizi uzatipta.
neslikr zorlufnd yerleşme kanaması olabilir canım ama doktoruna mutlaka görün zaman kaybetme önemli çünkü.