melikee16 Kızlar burada hergün bir kere bu konu açılıyor aklım karman corman olmus durumda. Ne yapacağıma hala karar veremedim. Hangi marka almalıyım? Cok fazla pahalı olmasın hemde güzel olsun istıyorum. Önerileriniz nelerdir?
Deletedmom_26 melikee16 premom birde sunny baby abaları çok hoş hem hafif hem kullanışlı kumaş olarakda kaliteli uygun fiyat incelemişdim ama benim aldığım lorelli aurora grey tavsiye edebilirim bakabilirsiniz
Gmst melikee16 fiyat araliginizi bilmiyorum ama biz joie litetrax 4 aldik 1250 liraydi. Acilip kapanmasi kolay. Anne icin bu onemli. Yapisi da saglam duruyo. Tekerleri surusu cok iyi. Bebek dogmadigi icin randimanli kullanim olmadi henuz ama memnun kaliriz gibi duruyo. Biz de cok arastirdik cok karar degistirdik en sonunda bunu aldik.
zehracinar melikee16 Ben maller stella twist aldım henüz kullanmadım ama çok güzel 360 derece dönebiliyor ve tasarımıda çok güzel indirimdeydi 1500 liraya aldım sizede tavsiye edebilirim 🤗
Umudumm Fiyat aralığın ne kadar canım bende mamas papas aldım çok kullanışlı ve güzel ama biraz pahalı
Umudumm melikee16 anladım canım benimde öyleydi fiyat aralığı ama ben biraz pahalıya kaçtım dayanamayıp 🙄