Funda38 15+2 haftalik hamileyim yarın detaylı ultrason yapılacak insallah simdiye kadar bi problem cikmadi hicbir sorun olmadan saglikli oldugunu öğreniriz. Benim sorum 15.haftada bebegin cinsiyetini öğrenen var mı? Aceba yarin öğrenebilir miyiz 🤔
Cutepregnant Funda38 12+3 de öğrendik cinsiyeti. Özel bir hastanede baktırdım. Ultrason iyi olduğunda hersey o kadar net oluyor ki
Kellebekk Bence detaylı ultrason için bu tarih erken ben 22.haftamda yaptırmıştım .ve 15.haftada cinsiyeti öğrenmiştim 😊
Funda38 Kellebekk Mom6 Yok kizlar ben Almanyada yasiyorum dr dedi ki bi bu haftalar birde 20. Haftalarda 2 kez yapiliyormus. Ilk hamileligimdede 2 kez yapildi.
Funda38 Cutepregnant siz baya erken ogrenmissiniz gecen hafta kontrolum vardi dr birsey demedi gerci farkli doktordu. Insallah yarin bizde ögreniriz 😊
Funda38 Gigy Cok sükur simdilik bebekte risk yok fakat esim ve kaynim kalp rahatsizligi var belkide o yuzdendir🤷♀️
Funda38 Gigy şükürler olsun bu randevuda bi sorun cikmadi insallah digerlerinde de cikmaz. 22. Haftadave 30. Haftada tekrar yapilacakmis 😊 cinsiyetinide öğrendik kizimiz olacak insallah 🤲 ogluma kiz kardes geliyor 😍