NerminUmut Güzel Anneler yarın sezeryan oluyorum ve Bebeğime kavuşuyorum inşallah sizden Dua istiyorum sağ sağlim kucağıma alayım🤲 Allah isteyrn herkese nasip etsin bebek bekliyenlerinde kucağına sağ sağlim almayı nasip etsin inşallah🤲🤲
oykuduru21 NerminUmut sağlıkla kucağınıza alın inşallah bi anda gelmiş geçmiş olsun darısı ben ve bekleyen herkesin başına hayırlısıyla 😇🧿
yigitalpinannesi40 NerminUmut Yarın sabah bende sezeryan oluyorum aynı gün aynı heyecanı paylaşıcaz insallah canım rabbim herkese sağ sağlim kavuşmayı nasip etsin yavrusuna 🥰😊Hayırlı doğumlar dilerim insallah herşey çok güzel geçer rabbim yardımcın olsun seninde ❤️
Dumannn NerminUmut amin canım inşallah benimdr yarın dogumum var 😬 inşallah sağsalim alorız kucagımıza🤲🏻
NerminUmut yigitalpinannesi40 yaaa nkdr güzel 😍 hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip etsin Rabbim insallah 🤲
NerminUmut Dumannn yaaa ne gzl yrn oglumunda dogum günü kizimida ayni gün kucagima alicam insallah 🤲 sizede hayirli dogumlar insallah 🤲🤲🤲
NerminUmut Siz kacda yatis yapicaksiniz? Ben 12de yatis yapicam 2de sezeryana gircem kahvalti yap gel dedi bana 🤷♀️