JaneAusten GmMzZZ Ben bi devlet bankasında çalışıyorum. 35’e kadar çalıştım. Sadece virüsün çıktığı ilk zamanlar idari izin uygulandı. Haziran itibariyle normal çalışma düzenine geçildi. Ben 30. Haftadamdayken evden çalışma geldi işime yaramadı. Basiretsiz yöneticiler 🤷🏻♀️
GmMzZZ Naneliseker01 her gün bankaya bir sürü müşteri geliyor kimde me olduğunu bilmiyoruz be sürekli parayla işlem yapılıyor. Hamilelikte zor bir süreç ama bankaların çalışanlarına anlayışı yok ☹️
GmMzZZ Bende hamileliğimi öğrendiğimden beri evden çalışıyorum ama aynı baskı devam ediyor.24. Haftadan sonra idari izin var evden de çalışma olmayacak diye bir duyum var ama kesin bilgiye ulaşamadım.
Naneliseker01 Bgmky malesef izin yok kamu da sayılmaz ama işlerine gelınce kamu bankası oluyor:) kamu olsa ıdarı ızın olurdu 🤣😂 ama yok işte
Abf Ben kamu bankası dayım, 28. Haftam, idari izin yok, gün bile rapor kullanmadım, 36 ya kadar çalışıcam sanirim😥
GmMzZZ Abf sanırım özel yada devlet bankası diye bir ayrım yok her banka farklı uygulama yapıyor. Özel bankada olur 24. Haftadan sonra idari izinli olanları da duydum çünkü