Sibelyunusamine Kizlar size bir sorum olcak 16 haftalik gebeyim dun doktora gittim ve bebeeegin esinin assada oldugunu soyledi boyle bi durumla karsiladan varmi aranızda
Aden Sibelyunusamine ben 29 haftalık hamileykende aşşağodaydı son zamanlarda yukarıya doğru çıkıyormuş canım önemli olan doğum kanalını kapatmıyor olmasıymış
Aslihan Sibelyunusamine gebeligimin ilk gününden beri aşağıdaydı fakat 30. Haftadan sonra normal e döndü bebek büyüdükçe toparlaniyor genellikle
Lamelif Sibelyunusamine benn 🖐 düzeldi canım ama ben hep rapor aldım kendimi hiç yormadım doktorların da tavsiyesi bu
Meralturahan Sibelyunusamine canim bana doktorum 13 haftalikken asagida demisti simdi 32 haftalik hamileyim degismedi
Sibelyunusamine Aslihan Meralturahan benimde kafam cok karisti doktorum da pek aciklama yapmadi daha erken konusmak icin dedi internette arastirdim genelde sezeryan dogum oluyormuş ilk dogumum normal insallah bi aksilik cikmaz
Meralturahan Sibelyunusamine benimki eger degismezse sezeryan olacam bende normal istiyodum hayirlisi
Aslihan Sibelyunusamine evet yukarı çıkmazsa sezaryen olucagını söylemişti doktor. Ama çok şükür toparladı. Önemli olan bebişler onlar iyi olsunda normal yada sezaryen çokta önemli değil bence.