Dilaraninnarini Aydan99 24 saat sonra işe yarıyor bir ay sürüyor etkisi sonra tekrar vurulman gerekiyor tabi doğurmazsan 😂
Aydan99 Dilaraninnarini ay teşekkur ederim konturolda gosteriyomu ciğer acilmasi 1aydan sonra ciğeri qapanami biler ?
Dilaraninnarini Aydan99 yok anlaşılmıyor o kadar ciğerler kapalı değil zaten açık ama bir madde üretmesi için uyarıyor o iğne bir ay sonra etkisi geçiyor hatırlatma dozu deniliyor hatta tekrar vuruluyorsun bu şekilde ilerliyor.
Sedaa1 Benim de bebeğim 29 .hafta da doğdu . Ciğer gelistirici vurulmuştm. Küvez de şuan 5.günümüz 1300 Gr doğdu . Ödem ne kadar atar bilmiyoruz daha atıyormuş şuan için olumsuz birşey demediler ama tabi daha yeni olduğu için net bilgi de yok. Benimle aynı doğum yapanlar kaç hafta kaldı küvez de. Herkesin yavrusunu ailesine bağışlasın allah
Seda8891 Merhaba canım öncelikle rabbim sağlıklıca evine götürmeyi nasip etsin inşallah 🤲bende ikiz gebeyim senin gibi bi oğlum bi kızım olacak hayırlısı ile bende 26 haftayım 2 haftadır hastanede yatıyorum rahim ağzı kısalığı olmuş ondan her an doğum olabilir diye yatırıyorlar bende 28 görebilirmiym diyorum 😢kaç kg doğdular seninkiler
Masalyarim kusadasi benim de 27 haftalik doğdu canım. O şimdi 600 gramdan biraz daha iner sonra Inşallah Allahın izniyle kilosunu yavaş yavaş alır. Çok yavaş kilo alıyorlar korkma. Ama sen nolursun sağlıklı şeyler ye sütün yarayışlı olsun bebeğe rahatsızlık verecek şeyler yeme bol bol su iç. Sütünü sürekli sağ ki sütün azalmasın . Onun için anne sütü çok önemli. Dualar et önünde uzun bir yol var tabi kolay değil ama sabret ki herşey gün geçtikçe daha güzelleşecek. Ben tam bir buçuk ay savaştım sabrettim. Allah yardimcin olsun. Rabbim minik meleği hayata tutsun inşallah
Seydasahin kusadasi merhaba ben de 24 kasımda 24+2 de seseryan doğum yapmak zorunda kaldım bebeğin bulunduğu amniyon sıvısı bitmişti 27 gündür küvezde ama bugün kalbi delik olduğunu öğrendik oda kendiliğinden kapanmasını için ameliyat olmak zorunda 830 gram ameliystı kaldıramaz diyor doktor bu şekilde bekletirsek de akciğerini kaybederiz dedi çok zor gerçekten korkutmak istemem ama hayatımın en zor dönemlerini yaşıyorum ölümle yaşam arasında bi savaş veriyoruz Allah korktuğumuza uğratmasın kimseyi
Yldzkb Erken alınma sebebi neoluyor genelde? Benim kilo almada sıkıntı var, doktor çok açıklamasada kilo almazsa alınabilineceğini söyledi, 28. Haftadayım ama su plesanta ve başka sorunlar yok , ilk çocukda hiç böyle birşey yaşamadım 😏