Mucizem09 Bahar4141 Ayy sakın yapma!! Yaptığım bin kez pişmanım🥺🥺🥺 üniversite dönemimde cildimde sivilce problemim olmuştu kuaförüm maya maskesi önerdi. Dediği gibi yaptım ve yüzümde inanılmaz tüylenme oldu. Hala o sebepten yüzüme sir yapıyorum. Hiç tüy filan yoktu yüzümde mayadan sonra yüzümde tüylenme oldu.
Bahar4141 Smee yas maya yada kuru mayayi suyla karistirip krem kivamina getirip yuzune suruyosun 15 dk bekletip yikiyosun
morusevenanne Mucizem09 maya besleyici oldugu için çok mantıklı tüy çıkması ben normal krem sürerken bile korkuyorum
Nisantemmuz0407 Bahar4141 instada kozmikbakımblog var orayı takip etmenizi öneririm ayrıca maya maskesi tarifi var ben kullanıyorum gerçekten işe yarıyor
Mucizem09 Bahar4141 Ben bir kere yapmadım 1-2 ay filan yaptım öyle olmuştu aklında olsun aman diyeyim
No-name Ben yıllardır düzenli olarak yapıyorum zararını görmedim.porselen gıbı oluyor yuzunuz.haftada 2 3 defa yapıyorum.ayrıca kullanılan yaglı veya nem veren kremler tuy yapar.maya maskesı onlar kadar tuy yapmaz.kremller mayadan daha tehlikeli bu açıdan