Ces90 Yaseminmirac evet 24 haftama girdim çok şiddetli ağrımaya başladı mide ekşimesinden mi oluyor anlamadım baharatı bıraktım yağlı acılı yememeye başladım bakalım düzelecekmi
Yaseminmirac Ces90 24. Haftalarda ara ara oluyordu 33. Haftadan beri her akşam saatlerinde sürekli batma oluyor
Nursahcan Agrı olması normal canım cunku bebek iyice buyudu ve buyuk ihtimal bebegın doğum kanaılan girdi dönmüş yanı bana doktor öle dedi inanılmaz bı agrı oluyor falan bazen egılırken sankı itiyor gıbı oluyordu bebek donmüş o yüZden dedi
Nursahcan Yaseminmirac benim 36+6 olduk bugun yarın 37 olcaz sabah konterle gidicem devlete gidiyorum ben artık her hafta kontrl gel dediler allaha sükür bi sıkıntı yok ama bebek aşagı donöus dedı normal doğum gözüküyor dedi sger kasıklarda agrı varsa düzenli olarak agrı ama kimisi doğum yakkn başlamıs dıyor kiminin agrı olmadan direk suyu geliyor
Yaseminmirac Nursahcan bende kasıklarda birşey yok ama kaburga ağrım var 🤩 ilk bebeğim o yüzden nasıl doğum yapıcam bilemiyorumm
B-M-G-L-Z Yaseminmirac evet yemek yedikten sonra yorulunca çok ayakta durunca yani her halükarda ağrıyor
Gkcen-61 Yaseminmirac ahhh olmaz mı hicc bebek yukarda olduğu için oluyormuş doktor öyle dedi benim düzeldi 38 deyim