Burcuozkan 40 a girdik ne gelen var ne giden bide kız çocuğu erken gelir derlerdi ne duysam yapıyorum ama yok daha kanala bile girmemişti çok nazlı bir kız bizimki🤦🏻♀️
Bonnusimo Burcuozkan 39+3 bizimde kız 😂 tık yok pztsi 40 oluyoruz ama cumartesii belli olucak bizim suyumuz cok az cünkü artık riske gidemicem dedi doktor normal diye bekliyoruz mecbur ama
Burcuozkan Bonnusimo su azalmam yoktu ama plesanta kireçlemesi başlamış artık daha ne kadar bekler bizimde doktor bilmiyorum sağlıkla alalım kucağımza🙏🏼
feamtrmea Burcuozkan benimde öyle kaşınıyo göbeğim ☹️ bide yediklerime dikkat etmezsem midem çok yanıyo herşeyi yiyemiyom sinir oluyom😩
Burcuozkan feamtrmea mide ağrım yok şükürde aşırı kaşıntı var 37 ye kadar çatlamadm şimdi çatladm🤦🏻♀️
Prensesimm77 Burcuozkan bizde 40 haftamizi bitirdik ama gelen giden yok kızlar erken gelir derler ama bizimkide nazli çıktı gelmeye niyeti yok herseyi yaptim yinede hiç bi belirti yok biran önce gelirler inşallah yavrularimiz
merve5051 Burcuozkan doktorunuz ne diyor peki yatış falan verdimi ben şimdi 39 um doktorum 40.cı haftaya yatış verdi