Gulsumbozkurt Kizlar bebeklerimize Instagram da veya başka bir sitede alışveriş yapıp da memnun kaldığınız site varmi
Tugbaoztrkmn Gulsumbozkurt mertbaby canım İnstagram hastane çıkışı aldım çok kaliteli ve güzel takımları da var
Selin59 Gulsumbozkurt tüm kıyafetlerini lcw ve kotondan aldım çok memnunum, üstelik kapıda ödeme De var
Umutcumunannesi Ben yeni minicityden aldım dışarıya göre fiyatı uygun çokta güzel geldi tavsiye ederim
Nursahcan Bende minicityden aldım baya hesaplı biz ilk başta hicbirsey almadık 27 de iken gidip tek seferde toplu aldık sonra begendıgım bisey olursa görüp aldım da trendyoldan aldım bi kac parca bisey
melike14 Uğurlu bebek, ilkim bebe ve Jammy baby instagramda bu sitelerden aldım hep canım memnun kaldım
242424e melike14 jammy baby den bende aldım ilk kız bebek kiyafetleri almıştım sonra bebeğin erkek olduğunu öğrendik. Değişim vakti geçmesine rağmen çok yardımcı olup değişim yaptılar sagolsunlar çok ilgilendiler. Ürünleri de çok kaliteli ve seçenek çok. Tavsiye ederim.