• Gebelik
  • Bulantı kusma yardım edin🥺

8+2 haftalık hamileyim bu zamana kadar hep bulantım oldu. Ama kusmam olmuyordu. Dün ve bugün ne yersem 2 dk içerisinde çıkarıyorum beslenemiyorum. Napsam geçer , elimdende bişe gelmiyor. Normalmi bu kadar fazlası sabahtan beri 7,8 kere çıkarmışımdır. İlk hamileliğimde düşüktü korkuyorum 🥺

doktorum bu hafta priliam dr die bi ilac verdi kurtulusum oldu doktorundan ilac iste kuzum bende 10+0 oldum 2 gündür kullaniyorum bogazimdan biseyler gecer oldu çok şükür

Benim de aynı dönemlerde bulantılarım başlamıştı aynı şekilde sonra kusmaya başlamıştım gece yatmadan önce ilaç kullanıyorum prillam ismi tavsiye ederim öyle rahatlamıştım 🙂

Sumyyeeetrmnoglu canım geçmiş olsun bende senin gibi ilk hamileliğim düşüktü şuan 17 haftalık hamileyim. 8 haftalıkken benimde aynı bulantı kusmam vardı yataktan kalkamıyodum doktorum zofer diye bir ilaç yazdı çok şükür rahatladım halen daha kullanıyorum sabah aç karnına içiyorum günüm çok rahat geçiyor. Doktoruna danışıp zofer kullanabilirsin Allah yardımcın olsun

Sumyyeeetrmnoglu canım benimde ilk gebeliğim düşüktü bu gebeliğimde 7. Haftadan sonra hep kusarak geçti yesem de yemesem de kustum denemediğim bişey kalmadı doktorum prilam dr yazdı fakat o da kesmedi zofer diye bi ilaç yazdı o biraz hafifletti. Ki 21 haftalık hamileyim ara ara hâlâ devam ediyor kusmalarım🤢Yani çubuk kraker ye sabah aç karnına bende pek işe yaramıyordu ama sende yarar inşallah canım bide ayranın içine ekmek doğra bulantımı önleyen tek besin buydu

Bende de prilam var bugün içtim aç karna son bişeyler yedim yine çıkardım midem boşalana kadar çıkarıyorum bulantıdan yatsam rahatsızım kalksam rahatsızım 🥺

Zofer dahamı etkili acaba kontrolümde Pazartesi o zamana kadar beklemem gerekecek

Sumyyeeetrmnoglu
        Bende 8 haftalık hamileyim ve ilk hamileliğim bende hiçbişey yiyip içemiyorum 2 gun once doktora gittim bulanti ilaci yazdi 2 gundur kullanıyorum baya faydasını gördüm bulantı ilacının ismi de prilam dr canım kullanırsan faydasını görürsün insallah🌹

edasaribek Evet Prilam Dr mucizevi bir ilaç bende kullanıyorum hatta 6. Ayıma girmeme rağmen bulantılarım hala geçmedi 8 kilo verdim mide bulantısından çok şükür bu ilacı kullanmaya başladığımdan beri bulantı falan kalmadı. Bir de kızlar mümkünse sıkı giyinmeyin o da mide bulandırıyor geçenlerde fark ettim bol ve rahat giyinmek en iyisi.

Yapabileceğin hiç birşey yok canım benim, 37+5 deyim. 7.haftadan 16.haftaya kadar aralıksız kustum. Kullanmadığım bulantı hapı, anneanne öğüdü kalmadı. Geçeceğine inan, çok su iç, patates püresi bir tık iyi geliyor. Elma, havuç tüketmeye çalış. Ama çözüm değil bunların hiç biri. Benim 16 da tık diye kesildi kusmam ama hala ağzımdaki o iğrenç acı tat geçmedi. Bebişini kucağına aldığını hayal et, iyi geliyor :))

Sumyyeeetrmnoglu canım gece yatmadan önce 2 tane alırsan ertesi gün etkisini görürsün. Gündüz içtiğinde bir etkisi olmuyor ilacın bir de öyle dene rahatlarsın inşallah

Sumyyeeetrmnoglu bende öyle sanıyordum ama şimdi maşallahımız var kilo boy çok iyi gidiyor. Ve asla şunu yemeliyim bunu içmeliyim demedim. Normal besledim, sütümü içtim, meyve yedim, ekmek az tükettim. Bebiş şuan senin deponu kullanıyor, korkma yani. Ağlıyordum eşime, geçmeyecek bu bulantı, 9 ay kusacakmıyım ben diye. Hatta sanırım 11.hafta falandı, annemde klozetin başında yığıldım kaldım artık gücüm kalmadı kusmaktan, doktorumu aradım acile gittim bir serum yaptılar kendime geldim hemen. Tükendiğin zamanı hissediyorsun zaten, elin ayağın tutmuyor hemen ara doktorunu, serum taktır. Şuan sana anlatınca hatırladım o günleri inan unutuyorsun, hele birde ultrasonda yüzünü net görmeye başlayınca… Herşey uçup gidiyor. Şekersiz naneli sakız al, şimdi aklıma geldi bir süre idare etmiştim.