132025 Kızlar benim mthfr heterozigot pai homozigot çıktı doktor gebe kalınca aspirin yeter dedi ama geçen burda aynı genlerde sıkıntı olanlar hep iğne kullandığını söyledi farklı kişilerdende cevap istiyorum sizler ilaç mı iğne mi kullandınız
MystryYYy 132025 banda ilk coraspn yeter dedi.doktor. ama.bende kanama yapti çok igneyle devam ediyorum
Seda8308 132025 mthfr iki genim bir de önemsiz bir gen heterozigot toplamda üç genim heterezigot doktorum 0,4 oksapar yazdı . Aspirin kullanmıyorum
yetis_hanife_67 Umutt22 ben 2 kere düşük yaptım pıhtılaşma çıktı pıhtılaşma olduğunu öğrenir öğrenmez coraspin ve folbiol başladım ve gebe kalasıya kadar ve gebeliğimin ilk 3 ayı kullandım 3. ayın bittiği günden beri oksapar 4binlik kullanıyorum ve doğum gercekleşesiye kadar ve doğumdan 1 hafta kadar süre daha kullanacagım sonra bırakacagım bu arada oksapara geçince coraspin ve folbiolu bıraktırttı doktotum bu arada şuan 27+6 çok şükür
Hanifeanli 132025 hatırlamıyorum vlla ıkı sene once vermıstım testi ama sıkıntılı dedı bütün gebelıklerde kullancam
Minikmucizembenim Baska doktora da gözük işini şansa bırakma homozigota en az 0.4 oksapar veryrlr paı de tehlıkelı bır gen ben üç doktor dolastım iğne dıyen de var aspırın dıyen de faktör V heterezıgotum baska iki genım de heterezıgot hâla doz yetmez korkusu yasıyrm 0.4 yeterlı dıyorlar ama formlarda okuyrm 0.6 alanlar da var aynı genlerde
132025 Minikmucizembenim faktör genler en çok etki edenlermiş diye biliyorum bende gidicem başka doktora sanırım ama insan arada kalıyo işte
Betl4201 Bu konuda her doktor farklı söylüyor, devlete de gittim üniversite hastanesinede özelede gitmediğim kalmadı kimi kullan dedi kimi kullanma dedi şimdi aspirin kullanıyorum sadece ne kadar doğru emin değilim
132025 Betl4201 ben özele gittim tekrar aşka bi özele ve devlete de gitmeyi düşünüyorum ama dediğin gibi hepsi başka bişey derse insan arada kalıyo
132025 MystryYYy benimde bu ikisinden biri heterozigot pai homozigot iğne demedi ama kafam çok karışık
132025 Seda8308 benim mthfr değilmiş faktör 8 miş şimdi baktım yanlış biliyomuşum ama başka doktora gözğkmem lazım sanırım
Gurbetcigelin 132025 ben aspirin kullanıyordum oksapar başladı hemen gebelikte de rapor çıkarttım doğuma kadar kullanıcam😔 kürtajım war daha önce o yüzden mecbur.