Mucizeeemmmmmm Yasemin-tanju valla benimde oğlum olacak Ben Aras kocam sarp istiyor dediğim gibi kocam dalga geçiyor ne o öyle Aras kargo gibi ama bence asıl bu düşünce saçma Aras diyince niye kargo gelirki insanın aklına sonuçta adlarla ilgili bisürü işyeri adı var restoranda , markete ne bilim işyerlerine kozlarının adını koyan babalar var onlar saçma olmuyor Aras mı saçma oluyor
Didemhalil Bana da erkek dediler ama 16. Haftada net söyleyeceğim dedi biz Ege de tanıştığımız için erkek olursa Ege istiyordum eşim de Kutay istiyor Kutay Ege olsun dedi ama ben öğretmenim iki öğrencim oldu Kutay adında soğudum isimden eşim de çok istiyor bilmiyorum napacagim
ogrencianne35 Yasemin-tanju biz eğer erkek olursa hep atlas olsun isterdik daha doğrusu ben 😁 eşimin de hoşuna gitti sonra ben bir türbe de dua ettim emir sultan türbesinde bir oğlum olursa adını Atlas Emir koyacağım diye yani atlas ismi bence güzel düşünün 😘😘
Mom6 Ülkede Aras ve Eymen,Egeden başka isim kalmamış gibi her 3 çocuktan ikisi bu isimler zamanın İsmail,Hasanı gibi oldı 🙄