Guneyinannesi1 6 haftalik hamileyim bu arada hamileligin sonuna dogrumu belirteyim yoksa o normalmi sezeryanmi diye soruyor mu? En bastan belirtmek istiyorum aslında sonradan onay vermez diye korkuyorum
Astadavistabeybi Guneyinannesi1 35 te doğum planlaması yapılan dedi doktorumuz sanırım bu haftalarda konuşuyorlar canım
Busradrk Guneyinannesi1 ben sezeryan istediğim için 12. Haftalarda falan söylemiştim.sezeryan istiyorum normal doğum değil diye
Hypatiaa Guneyinannesi1 ilk randevumda söyledim. Görüşüme saygı duymayacak biri olsa devam etmezdim sonra doktor değişikliği istemediğim için. O da zamanı var konusuruz ama hastanın fikrini dikkate aldıgımı söyledi. İçim rahat. Bence bastan yokla bazıları normale ikna etmeye çalışıyor ben bunu bile yasamak istemem
Edtu94- Bana o fırsatı vermedi dr um normale uygunsuz şuan dedi 😂😂 son 2 haftada bisey değişmezse kafası daha fazla büyümezse normal yaptırcam sana dedi sezeryanda karşi 😂😂😂❤
Busradrk Guneyinannesi1 tabiki normal yap daha güzel dedi ama yapamaycagım için sezeryan istediğimi söyledim tamm dedi🙂
Guneyinannesi1 Busradrk bende cok korkuyorum istemiyorum yapamam iliskiye bile girerken afedersin sknti yasamistim
Busradrk Guneyinannesi1 doktorun saygı duyacaktır bence. Sen ne istersen neyde kendini rahat hissedersen o olmalı. Sezeryanda doğumdan sonra biraz zorlanacaz ama hayırlısıyla atlatırız inşallah🙏🏻
Guneyinannesi1 Busradrk insallah bakicam eger doktor sezeryan yapmazsa baska doktora gidiyim diyorm oyüzden simdiden sorayım diyorum 🤨
Busradrk Guneyinannesi1 niçin yapmasın kii? Mesela benim gittigim doktor genelde normal doğum yaptırıyor